0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Giyeceğim hiç kıyafetim yok fiyatlar malum sizde görmussunuzdur en ucuzunu bulmaya çalıştım aldım eşimle kavga ettik kendine niye aldın dedi halbuki haftasonu kendin 1 milyarlık alışveriş yaptı 

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Nasıl bu kadar bencil olmalarına tahammül ediyorsunuz anlamıyorum burnundan getirmen lazım kendıne 1000 tl harcayacak sana gelınce ne gerek vardı o nerenin töresi adetıymıs oyle geribeyinli bencil sınır oluyorum ya valla sınır oluyorum ıyı bır aıle babası eş once cocuklarını esını dusunur sen dısarı cıktıgında onu temsil edersın karısına nasıl bakıyor ne alıyor ne giydiriyor bunlara bakılır adam olsa dusunur ama nerde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben eşimden şikayet ederim ama harcama konusunda asla karışmaz kendi pazar günü 2 bin e alışveriş yaptı müsait bi günde çıkıcaz banada harcıycak yani zaten en ucuzunu almışsın neyine kızdı 
(879 puan) tarafından
Ne gerek var dedi
tarafından
Gerek yoksa sen niye aldın deseydin
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bencillikte en üst nokta olsa gerek bu düzey. Yazık vallahi eve kapatılan köle misin bacı sen? Evde olmama rağmen önce benim ihtiyacımı karşılar çok şükür. 
(879 puan) tarafından
Ya evde olsan bile kıyafet ihtiyaç yani
(13,313 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
tarafından
Çıplak mı gezecekmişsin tabiki alacaksın 
(879 puan) tarafından
Kendi ise gidiyormuş ihtiyaçmis
0 oy
(1,724 puan) tarafından

Biz alınca olmuyor gözlerine geliyor bacım ne yaparsın :angel:

(879 puan) tarafından
Haklısin valla kuzum
0 oy
(3,370 puan) tarafından

İyi ve ya kötü, pahalı ve ya ucuz almışsın, iade edecek değilsin.bi hayırlı olsun demek zormu. Niye aldığımızı gözümüzde düşürüyor ki. Hep giymek isteyince aklına gelicek, gönülsüz olacaksın.

Bazen eşim gereksiz harcama bile yapsa, bez parçası için kalbini kırmam.
(879 puan) tarafından
Yaaa ihtiyaç olmasa zaten almam ama ihtiyaç yani
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Eşin baya bencil 
(879 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,026 göst.
16 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ankakusuu (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 674 göst.
10 Haziran 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 650 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

408,919 soru

12,290,475 cevap

38,194 kullanıcı

Kategoriler

...