0 oy
528 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından kapalı
NnnHerkese yorumları için teşekkür ederim bazılarınız al eve dedi bazılarınız başına yık diyor ama eve almak daha mantıklı korkuyor insan şimdi bagirip cagirsam eve almasam çocukları almaya kalkar
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

+1 oy
(1,801 puan) tarafından
Diğer posta yazdım buna da yazayım öncelikle çok karışık yazmışsın esirgemeyen ne , okumaktan çok güçlük çektim ama anladığım kadarıyla bu işte bir bityeniği var gibime geliyor sana pek inanmadım çünkü durduk yere gelmezler şikayet etmezler 
(5 puan) tarafından
Ay devlet kesildin git 1 hastaneye bakalim je diyorlar kendileri dedi 1 çizik görsek direk polis çağırıyoruz diye çocuk ölümleri artığı için daha dikkatli çalışıyorlar devlet memurları
(2,478 puan) tarafından
evet bende pek inanmadım ya cocuk esirgeme en sonki olay eger iş esirgemeye kadar gittiyse vardır bişey bence evde şiddet olduğu için komşular sikayet etmiş olabilirler esirgemede o yüzden geliyodur
(1,801 puan) tarafından
Devlet kesilmedim çocuğun riski var mış ve seni uyarmışlar dikkat etseydin onlar da görevini yapıyor
(1,801 puan) tarafından
Bide atarlanıyor
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından

Kiz cocuk beyin kanamasi gecirmis onlara da hak ver:ermm:

(5 puan) tarafından
Ne hakkı cnm zaten ben perişan oldum bide onlarlami uğraşamam en zoruma giden şey oğlum için ağlıyoruz bize iyileştirilmesi soylemiyorlar
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Benim anlayamadigim kizin vurugu icin mi beyin kanamasi gecirdi bebek
(5 puan) tarafından
Yok zaten riski vardı dr sürekli takip edin diyordu
(5,273 puan) tarafından
E bunda senin sucun yok ki zaten olacak biseymis kizinda kucuk kiskanclik yaomasi cok normal sen daha dikkat et yanliz birakma
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Beynim yandı hiç bsiey anlamadim
tarafından
Evet ya birde esirgemeyen yazmış
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Canım o kadar cok cocuk ölümleri oldu ki onlarda haklı en ufacık birseyden nem kapıyorlar gecmis olsun bu arada çok 
(5 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah bidaha olmaz  beyin kanama riski vardı zaten perişan olduk
0 oy
(2,478 puan) tarafından
vallahi okurken bi önceki okuduğumu unuttum 

ama anlamadigim kızında daha kucuk ne siddetle vurdu ki o cocuk beyin kanaması geçirdi bide doktor sadece beyin kanamasi ile aramaz mutlaka bi sebep olmasi lazim ve ilk zaten polisler müdahale ederler çocuk esirgeme en son ki iş 
(5 puan) tarafından
Kızım sadece oyuncuyla koluna vurdu morlukta kucuck bisey ancak yakına gelirsen iyce bakarsan farelerin oğlumun doğarken beyin kanama riski vardı ondan gecirdi
(2,478 puan) tarafından
tamamda canım yani oğlunun kanaması bitmiş doktor ve hemsireler yalan soylemisler sana o zaman sen neden sikayetci olmadın bana pek inandirici gelmedi mutlaka sizi birisi sikayet etmistir çocuk esirgemeden o yuzden geliyolardir cunku boyle durumlarda hemen cocur esirgeme gelmez ilk polis bakar
0 oy
tarafından
Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten. Rabbim yardımcınız olsun. Bebeklerinize şifa versin. Anlamadığım biçok şey var. Sert davranıyor dediğiniz hemşireleri neden şikayet etmediniz? Doktorlar ve çocuk esirgeme kurumu görevlileri neden size yalan söylesinler? Kanaması duran bebeği neden durmadı desinler? Birileri şikayet etmiş olmalı ki görevliler sürekli sizi kontrol ediyor.. 
(5 puan) tarafından
Baya tartıştık o hastaneden oğlumu çıkardım istanbulda Özel beyin cerrahina gösterilemez daha detaylı baktircam onlarida sikayet ettik
0 oy
tarafından
Yapılması gereken yapılmış yapılmalıda kac cocugun hayatı yanıyor görüyoruz zaten suçsuzsanız anlarlar merak etmeyin onlarda işini yapıyor.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Eh işte oğlum düştü ifadeye çağırdılar diye post açanlara örnek olsun defalarca yazdım devlet her türlü takip ediyor diye. Sizin herhangi bir suçunuz olmayabilir ama devlet takip etmek zorunda. 
(13,316 puan) tarafından
Bizimki de yaşını yeni geçmişti masadan düştü boynunun üstüne koştura koştura gittik doktor kırk kere sordu adli bir durum var mı diye bazen sorup da açıyorlar bazen sormadan adli açarsa ifadeye gidiyorsun üç kez adli açarlarsa esirgeme alabiliyor
0 oy
tarafından
Diğerine yazdım onu kaldirmissin.valla. Doktor bence iyi yapmışsın o kadar çok çocuğa şiddet var ki.ama anlamadığım şey doktor direkt çocuk esirgeme kurumunu aramaz hastane polisini arar, bütün bunlar olurken polis nerede?doktor neden kuruma bı çocuk iyileşti,bı iyilesmedi diye yalan soylesin,çok eksik var anlattıklarında
(5 puan) tarafından
Dr hemşirelere kanamasi durduğunu söyleyin demiş hemşirelere kendi kafalarına gore hayla aynı diyorlar en sonunda dr taburcu ediyoruz dedi baya kavga ettik
tarafından
Kavga etmelik bir şey yok bence,size özel bir tavır değildir.yapmasi gerekeni yapmış
tarafından
İyi de hemşireler nasıl kafasına göre davranabilir? Allahım göstermesin ama benim bebeğimin hayatıyla ilgili bir konuda yalan yanlış davranacaklar ben canlarına okurum
0 oy
(33 puan) tarafından
Evet canım hiç sesini etme sakin sakin eve al en doğrusu bu
0 oy
tarafından
Çocuk esirgemeden gelen memurlar bi süre sizi böyle yoklayacaklar simdiden hazırlıklı olun. Çocuk ölümleri artınca devlet de tedbiri artırdı ki bence iyi yaptı. Emin olun bebeginizin iyiliği için bunu yapıyorlar. O insanlarda cok meraklı degiller bebekleri çocukları ailelerinden koparmaya. Geldiklerinde kapınızı açın güzelce karşılayın siz hırçın bi sekilde karşılık verdikce o evde siddet olduğunu düşünüp daha da üstünüze gelirler. Doktorla kavga ettik filan demissin kimse kimsenin evinin içini bilemez o da bebeği koruyor belli ki. Senin bundan sonraki yapacağın daha tedbirli olmak ve devletin kurumundan geldiklerinde güzelce durumu anlatman lazım 

İlgili bir soru bulunamadı

404,429 soru

12,115,698 cevap

36,458 kullanıcı

...