Bu sabah öyle içimden dün giydiği kıyafetlere bakmak geldi herkese karşı güven problemim olduğu için eşime de hep şüpheyle yaklaşıyorum. Neyse bu sabah baktım sırt kısmında iki tel kadın saçı buldum ama onun dışında şüphe edebileceğim hiç bir şey yok kendi telefonumdan watsabini onun haberi olmadan takip ediyorum hiçbir ters durum yok arama mesaj dokümanı da temiz ama bu kadın saçını 2. Buluşum ilk bulduğumda sordum otobüslerden bulaşmıştır dedi güldü dalga geçti korkup sinirlenir üste çıkar diye bekledim ama rahat karşıladı konum geçmişinde de bana söylediği yerler dışında hiçbir yere gitmemiş ona da baktım ama günde nerdeyse 10 kere otobüs metro kullanır dediği doğru olabilir mi ? Ben şüpheyle yaşamaktan nefret ediyorum bu nedenle sürekli kontrol ediyorum Allah korusun başıma kötü bir durum gelirse herşeyden habersiz sala.k yerine koyulmaktansa kontrol etmeyi tercih ediyorum. Bu arada bulduğum iki tel de birbirinin aynısı gibi. Bu durumu nasıl çözebilirim arkadaşlar sakin ve akıllıca ilerlemek istiyorum içimde kötü bir histe yok ama bu teller durup dururken yapışmıyor ya bu adama...