0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından
Kızımın doğum günü için napcagimi bilemedim bana fikir verin kızlar , aile arasida olsa eşimin gelcekleri belli bı 20 kişi annesi babası abisi eltim cocuklsr dayısı yengesi çocukları amcasının oğlu çocukları ee benim tarafımdan annem babam sadece , kardeşim şehir dışında okuyo ya gelebilcek ya gelemicek belli değil , teyzemler 6 tane ama tabiki hepsi gelmesede 2 3 aile torunlarıyla kesin gelir halamlar derken oluruz 50 kişi rahat , yani onun amcasının oğlunu dayısına kadar geliyoken bende teyzemleri eş gecemiyorum cagirmasa bende cagitcam ufak çaplı yaparız ama anası varken o mümkün mü elbette cagircak bende bilemedim kış günü evin içinde o kadar insan balkonlara çıkılmaz etmez cafedemi yapsak napayim bilemedim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir sen bir esin romantik bir yemek çocuğunuz kendi kendinize kutlayın  canım. Amaaan birsuru tantana 
(147 puan) tarafından
Sorma sinir oluyorum bana kalsa öyle zaten de eşim yapar mı aaaaa bende hanimaga gibi kaynana varken o mümkün mü acaba ve anasına düşkün bı koca varken , ya gene annesi babası gelse bide benim annrm babam sorun olmaz gelsinler ama hemen abim gelmicek mi diyo , abin gelsin de karısı kalsın diyemiyosun tabi :)))
tarafından
Ay kendi doğurmuş büyütmüş şimdi senin çocuğuna mi müdahale ediyor . Kafeye cagirt o zaman paşa paşa ödesin mis gibi herseyi de bol keseden yap. Bak seneye sen demeden kendi ister :)
(147 puan) tarafından
Aynen gerizekalı benim arkamdan oğlunu dolduruyo bende dediğin gibi bilhassa istiyorum cafede olmasını orayı batirsinlar bide onlar böyle şeylere çok karşı başkalarını hep eleştiriler ne gerek var onca masraf falan diye inadına yapcam aslında :))))
-Reklam-
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Okadar kişi eve sigamaz  sigarsa  evi batırır ler
(147 puan) tarafından
Hemde ne batırmak çoluk çocuk dokcekler saccaklar ay düşünmek dahi istemiyorum vala :) şuan bile kızımla zor iş yaparken bide onlarla ugrascam
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bi ton gürültü patırtı. Dışarda imkan varsa yap. Eşine maddi boyutunu fazlaca hissettir belki daha minimal bi kutlamayı kabul eder. 
(147 puan) tarafından
Kabul etse de ne abisiz yapar ne dayisiz yengesiz anası benim arkamdan dolduruyo onlar gelmeden olur mu benimkiler ya gelir ya gelmez ama onun dayısı yengesi öyle önemli ki sinir oluyorum
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Dışarıda daha mantıklı bende cafe de istiyordum ama kayınpederin hastalandı yatağa mahkum daha yeni hastalığıda mecbur onlarda yapcam ama kendi evinde de kendi ailemle de kutlama yapicam vallahi cikmazlardayim çok zor bana kalsa eşim ben bebeğim kafeye gidip çekirdek aile olarak kutlarım yaaa 
(147 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin , işte bize kalmiyo zaten sorun o bize birakmiyolar bize kalsa  :))
(5,440 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah
0 oy
tarafından
Çok kalabalık olursanız canım  dışarda yapman daha mantıklı 
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Senin bebeğin senin kararların sonrasında sıkıntıyı sen çekiyorsun kaynanan değil ayriyetten ortalık hep grip bebeğin küçük bence eşini ikna etkendiniz  evde yapın onun annesi senin annen dışında kimse olmasın 

Temizkti hastalıktı derken yine en sin sen uğraşırsın 
(147 puan) tarafından
Ya işte bana kalsa öyle yaparım ama o abisini illa ki çağırır anası babası abisi yengesi çocukları derken 15 kişiler zaten e yan tarafta dayısı oturuyo onlari cagirmasam olmaz dicek onları da çağırır ben bilmiyomuyum sinir oluyom vala napcam bilmiyom ya
(147 puan) tarafından
Benim tarafımdan annemi babami cagiririm bı tek benimkiler de paramparça oldukları için gönül koymaz durumu olmaz :))) ama dayımı çağır teyzeme seslenmesem olmaz gelmese bile geleceği tutar illa ki söylemek zorundayım onlar da kalabalık kardeş vala bilmiyorum arkadaşlarıma da soruyorum böyle napayim diye
0 oy
(18,668 puan) tarafından

Ben doğum gününü eşim ben yavrum üç kişi kutlamayı düşünüyorum ya diğer türlü çok kalabalık oluyor kafam kaldırmaz :D

Bence bir yer tutun bu kadar insan eve sığmaz evin mahvolur

(147 puan) tarafından
Ailen falan darılmaz mi gelmek istemezler mi , baba kalsa inan bende öyle yaparım ama benim ailem de gönül koyar otekinlefi zaten söylerim dir dir susmaz kaynanam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 647 göst.
0 oy
22 cevap 945 göst.
22 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 397 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,040 soru

24,395,281 cevap

349,699 kullanıcı

...