0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından

image

kızlar halıma çay dökülmüştü bayağı bı uğraştım herşeyi denedim olmadı burdaki yorumlardan parlatıcıyı görmüştüm onu da bugün aldım geldim sildim önce bembeyaz çıktı sonra kurumaya yakın yine sararmalar başlamış burda çok belli olmamış ama direk üstüne döktüm sildim durulama falan yapmadım yani bu renk halıyı nasıl kaldırabilirim Domestos falan işe yarar mı halının rengini alır mı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,374 puan) tarafından
Çay dökülür dökülmez hemen silsen parlatıcı ile geçiyor bir şey kalmıyor ama kuruduktan sonra anca yıkanması lazım çok zor geçmesi
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ben halilarimda kullanirim canim hic rengi falanda gitmedi ama sen gene emin olmak istiyorsan kucuk bi kosesinde kenarinda dene baktin renk degisiyo dokmezsin 
(59 puan) tarafından
Beyaz kısmında denemiştim canım sulandırarak bişey olamamıştı aman diğer renkli kısımlarına olur mu acaba diye tereddüt ediyorum
(2,685 puan) tarafından
Valla ben halilarimi yikiyorum canim sukur biseyde olmadi simdi naylondur yundur ipektir anlamamki halilarimi sana da desem bisey olmaz yika gitsin diye diyemimmm tekrar parlaticiyla bi fircalasaydin
0 oy
(6,067 puan) tarafından
Cnm biz kaçak çay içeriz o kdr koyu olmasına rağmen hemen çıkıyor nasıl çıkmıyor aklım almadı ya 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Başka işlem uyguladığından leke kusmuş direk parlatıcı kullanman lazım
0 oy
(9,101 puan) tarafından
İlk başta dökülür dökülmez parlatıcı kullansan geçerdi bence. Domestosu da ufak bir yerde dene. Ona göre şey yaparsın. 
0 oy
tarafından
Kosla kullansaydın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Narr (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.