Kızlar 3 arkadaş evli ve hamile bir arkadaşımın evine gitmek istiyoruz ben eşimle beraber gitmek istiyorum eşlerimiz ayrı bi odada olur beraber oturur konuşurlar dedik neyse bi arkadaşım tutturdu hayır ben ekrklerle gitmem etmem sevmiyorum öyle falan filan demeye başladı daha önce de gidelim dediğimizde yine aynı mevzuyu yaşadık bize böyle laflar dedikten sonra ertesi gün iş yerinde 7 8 erkeğin içinde kahvaltı yaparkinki resmini paylaştı ve bende bunu görünce sinirlendim kendisine de söyledim bize böyle diyosun ama iş yerinde öyle o kadar tanıöadığım adamlarla aynı masada bişeyler yiyip içmende bana çok saçma geldi dedim sonra bu benim lafıma alındı yok orası iş yeriymişte orası farklıymış burası ev ortamıymış faşan filan kısa anlatmaya çalışıyorum.. ertesi günde bana msj yazmış benim bu lafıma kırıldığını söylemiş Hala o akşam söylediğinde şeyde aklim, kırıldım o sözüne, bi sürü adamlarla oturmuş dedin ya , biliyorum normalde demezsin bi başkası olsa ki asla konuşmaya devam etmem Ama sen8n karakteri bildiğim için söylüyorum Kirilmisim haberin olsun diye msj atmış bende amacımın kırmak olmadığını kendimce gördüğüm doğruları söylemek istediğimi belirttim kusura bakma dedim bide bana kalkmış Peki yanlş söylediğini ve kırdığını son kez söylemek isterim Cok yanlış bi şekilde kendini ifade ettin diye msj atmış Allah aşkına ben nerde yanlış bişey demişim bana bi akıl verin ya ağır bi laf hakaret bişey demedim özür bekliyo ama özürlük bi durum görmüyorum öyle olsa zaten ona fırsat vermeden ben özrümü dilerim 2 defa kusura bakma dedim daha ne diyim hep bişey olunca alttan alan benim 13 14 yıllık doslupumuz var iyice huy bellidi sanırım yine öyle yapmamı bekliyor ama yapmıcam haklıyım çünkü bencillik yapmıyorum asla evli olanın halinden anlamıyorlar ben buna nasıl davranayım Allah aşkına.. yanlış kötü bir şey mi demişim söylediysem lütfen söyleyin 2 gündür yok yere başımı ağrıttı
1,493,352 soru
24,400,060 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın