0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Geçen paylaştım aktiviteye  gelen güzl yorumlar beni dhaa çok gaza getirdi :)) bugünde böyle bişi yapalım dedik ama oglum herşeyi amacı dışında kullanmayı sever taktı yapıştırıcıya 

image

5 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
MaşaAllah Kaç yaşında oğlun canm 
tarafından
2 buçuk yaşında :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizim o kartonu iki dakika içinde yırtıyo maalesef etkinlik yapamıyorum boyama kitabı okuma kitabı resimli kitaplar asla veremiyorum anında yırtmaya geçiyo ne zaman geçecek bi dönem bilemiyorum :(

tarafından
Hım anladm tşk ederm bakim olmadı bence haftada Bi gün gmtüreym ya
tarafından
Götür canım enerjisini atmış oluyo sosyalleşsin farklılık olsun gözün arkada kalmaz zaten veli ile giriliyor
tarafından
Evt biliyorö Vala evde herşeyi yapmaya çalışıyorm ama sırf sosylaleşsin die konuşması ilerlesin die götrmek istiyorum bakalım artk
tarafından
Konuşması için kreş önerdi doktor ama oğlum kendini savunamıyp diye erteledik üç yaşına girince büyük ihtimalle ya kreş yada cimnastiğe götüreceğiz
tarafından
Aynı durumdayız ya  bizmde konuşması gelişsin die yaşıtlaryla vakit geçirsin dedi doktor ama 3 yaşa kadr bekleyelim dedik
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş patates ten şekiller çıkarıp baskıda yapabilirsiniz sulu boya ile 
tarafından
Tşkler onuda yaparm inşallah
0 oy
(9,077 puan) tarafından

Benim oğlum olsa o boncukları ağzına atar. Yapıştırıcıyı da yer :D

(937 puan) tarafından
Benimkizim da öyle + olarak kagidida yırtıp kemirmeye çalışır
tarafından
:D :D Vala benimkide izn vermiyor ona yardım edeyim kendi bildiğini yapıyor
0 oy
tarafından
Aktivite çok severim jsjsjsj kızım büyüsün bol bol aktivite yaptiracam 
tarafından
Hade inşallah şimdiden biriktir fikirleri o zman çok Lazm olaxk :))
tarafından
Pinterst uygulamasinda bir sürü kaydettim sjsjsjsj oradaki aktiveteler çok güzel şuan 8 aylık :))
tarafından
Bende bakaym oraya :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,487,768 soru

24,320,516 cevap

345,287 kullanıcı

...