0 oy
959 göst.
Diğer kategorisinde (1,414 puan) tarafından
Kızlar buğra son kullanim tarihi 2019 olan çikoltayi yemiş :( 

Eşimin bana sevgiliyken aldiği bi çikolata kutusu vardi hiç dokunmadim hatira diye sakliyodum sen git onu aç bi tane uzun cikolatayi ye. Gece hic uyumadi diş çikariyo gece 4den belli ayaktayim uyuya kalmişim bi an bide vertigo var başim dönünce kafami yastiğa koydum sen git kaşla göz arasında dolabin içinden al ye onlari.. şimdi hastanedeyiz sonuç bekliyoruz 

Almanyadaki akrabalarimin getirdiği viskli cikolata vardi iyi ki onu yememiş... 

Dua edin şu sıpaya birşey çıkmasın 

17 Cevaplar

0 oy
(1,414 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Ciktik kizlar sonuclar temiz :)
(5,219 puan) tarafından
Ay iyi hadi gözünüz aydın gidin kurşun sıktırmaya şimdi :) kız bide yanlış anlama ama az sadaka çok belayı defeder derler sadaka verinbirilerine
(1,414 puan) tarafından
Canim yemin ederim daha dün mü evvelsi gün verdim ve hani yanlis anlama az miktarda değil
-Reklam-
+2 oy
(1,241 puan) tarafından
Keşke görmediği bi yere saklasaydın hatıra diye duruyorsa 
(1,414 puan) tarafından
Canim ben zor yetisiyorum evdeki kedim top sanip itekledi aşsaği dustu muhtemelen
+2 oy
(6,680 puan) tarafından
Yani tarihi geceek çikolatayı saklamak bana göre zaten saçma bide çocuğunu en iyi sen bilirsin hiç erişmeyecegi bir yere koysaydin 
(1,414 puan) tarafından
canim dolabin en ustundeydi ben zor yetisiyorum buyuk ihtimalle evdeki kedim patisiyle itekledi top sanip cunku kutusu top şeklindeydi kutusu eşimde almis gitmis kaldirmak yerine alt rafa koymus
+1 oy
(8,348 puan) tarafından
Dolap asagidamiydi nie oyle seyleei yukari taraflara koymuyorsunuz Allah korusun viskli cikolata diorsun yeseydi hadi :(
(1,414 puan) tarafından
Ya hayir tabikide onu dusunemiycek kadar salakk değilim canim dolabin en ustundeydi ben zor yetisiyorum buyuk ihtimalle evdeki kedim patisiyle itekledi top sanip cunku kutusu top şeklindeydi
(8,348 puan) tarafından
Kedide haylaz desene iyiki kedin yememis ***** derken estagfirullah oyle demedim :)
Gecmis olsun kedi icinde onlem al :)
(1,414 puan) tarafından
Kiz asil salakk benim kocam cunku o almis alt rafa koymuş kedi dusurunce :/
(8,348 puan) tarafından
Kiz deme slk slk:))))
İnsallah bsy olmaz bu cocuklar cok haylaz bende senle konusurken benim oglan duvarlari yazmis silinmiyor:))
(1,414 puan) tarafından
Kiz cok fenalar vallahi ya
+1 oy
(537 puan) tarafından
Sorarlar o zmaan ne işi var tarihi gecmis madem saklayacan adam akıllı yükseğe koysana tamam kaza olur olmaz değil ama önlem de bizim elimizde 
(1,414 puan) tarafından
Bende anneyim ve cocuğumu senin kadar dusunuyorum emin olabilirsin.  dolabin en ustundeydi ben zor yetisiyorum buyuk ihtimalle evdeki kedim patisiyle itekledi top sanip cunku kutusu top şeklindeydi
(537 puan) tarafından
Kedi oraya nasıl tırmandı acaba . Körü körüne olan kazalar olur herkesin başına gelir ama senin hatan bu
(1,414 puan) tarafından
Kedi o tabiki de tirmanir. Ve adı ustunde kaza demi benim anneliğimi sorgulamak sana kalmadi diye dusunuyorum
(537 puan) tarafından
Düşün düşün düşünmek iyidir başka şeyleri de düşün bu arada yararına olur
(1,414 puan) tarafından
Zort :D
0 oy
(19,585 puan) tarafından
Bişey olmaz inşallah. At gitsin o çikolataları artık. 
(1,414 puan) tarafından
Eve geciyim hemen aticam
0 oy
(9,108 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun. Çık dikkat etmek lazım valla. İstemsizce gülesim geldi ama :D 

(1,414 puan) tarafından
Bende guluyorum doktorda güluyo :)
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ay nazar var sizde resmen ya :(
(1,414 puan) tarafından
Gözü olanin gözü ciksin asko
(7,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya haber ver bizede küçücük çocuk yüksek yerlere kaldır böyle şeyleri dolap kilitleri al hatta ilaçlar temizlik malzemeleri bunlar çok tehlikeli
(1,414 puan) tarafından
Temiz cikti balim şükür
(7,456 puan) tarafından
Çok şükür yaa
0 oy
tarafından
Viskiliyi yeseydi vay halinize ay çok özür dilerim komik geldi :)) insallah tertemiz çikar birşey olmaz. 
(1,414 puan) tarafından
asdsadadsa allahim bide suratima bakip anne bitti mama diyo gülerek ben sinirimden ağliyorum o gülüyo
0 oy
tarafından

Irem buğra resmen canına susamış:))) hayır acaba kediyle iddiaya mi girdiler kim daha dokuz canlı diye hahaha 

Oyy Allah korusun yavruyu ama belli işin var senin bu sıpayla :D

(1,414 puan) tarafından
Hahahaha aşko yaaa vallahi sitem etmek istemiyorum cani sağolsun ama gercekten çok hareketli vallahi ya
tarafından
Hahah ilerde gülüp gececeğimiz zamanlar bende de iki tane var erkek anası olmak daha zor vallahi bakalım seneye abi kardeş kavgası başlar bizde :)
0 oy
(3,448 puan) tarafından
Ah buğra ah k bakma gülesim geldi kediyle birlik olmuşlar desene ☺☺ geçmiş olsun 
(1,414 puan) tarafından
Ahh ki ne ahhh ☺️
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bacım siz ailecek bi kurşun döktürün hatta olmadı topuklarınıza sıktırın bu nedir başınız dertten kurtulmuyo üzüldüm valla inşallah bişey çıkmazçok geçmiş olsun 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İnşallah bilşy çıkmaz. Erişebileceği yere koymasaydın keşke 
(1,414 puan) tarafından
Canim yorumlarda da belirttim ya kedim ve eşimin haylazliği
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Geçmiş olsun temiz çıkar ins
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Geçmiş olsun . Benim kız da dün kulahina iğne kaçırmıştı. Bu veledler bizim omrumuzden ömür alıyorlar vallahi
(1,414 puan) tarafından
Ayy birsey oldu mu canim
(1,116 puan) tarafından
Yok canım çıkmış ben hastaneye giderken ama çıktığını da görmedim . İki ayrı hastaneye götürdüm kendim de ekrana baktım kulağında bişey yoktu. Melekler korur dedi doktor ama ömrümden ömür gitti dün
(1,414 puan) tarafından
Aman çok sukur ya
0 oy
(297 puan) tarafından
Çikolatanın içini at dışı kalsın yiyecek o kadar saklanmaz ki 
(1,414 puan) tarafından
Komple attim eve geldimde şimdi :)
0 oy
tarafından
Kız asıl soru o çikolatayı nasıl bu zamana kadar sakladın ben evde damla çikolata olsa aklım onda kalır bitirmeden rahat edemem :D
(1,414 puan) tarafından
Yaa eşimin hediyesi diye öylece durdu işte :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 665 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 343 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 558 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu