0 oy
1,326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar benim 3 yaşına girecek bir oğlum var ev içinde yaşıyorum ben bu kaynanam kayınpederim falan onlarla beraber yaşıyorum ev işi bir de tülbent yapıyorum iğne hani ücretli yani satıyorum yapıp satıyorum bir tane çocuğum tek var işte oğlum var 3 yaşına girecek fazla zaman ayıramıyorum gibi geliyor bana o yüzden çok üzülüyorum yani her gün dışarı çıkartmıyorum her gün parka götürmüyorum oturup oyunlar oynamıyorum böyle yatırıyorum kalkınca telefon veriyorum telefonla oynuyor ben de işimi yapıyorum tülbent yapıyorum yani oturup oyun oynayamıyorum çocuğumla ilgilenmiyorum bu yüzden çok vicdan azabı çekiyorum yani yanlış mı yapıyorum bilmiyorum arkadaşlar yani bana biraz akıl verir misiniz yani bugün dün eşim abla senin evine gitti oğlumu da götürmüştü dedi orada kalacağız çocuk gelmek istemiyor dedi ben de tamam dedim şimdi geldi işte oğlum eşimle beraber geldiler oğlum ağlıyor dışarı çıkmak istiyor eşim de kızıyor sen sabah akşama kadar tülbent yapıyorsun telefonda konuşuyorsun çocukla ilgilenmiyorsun çocuk bu yüzden böyle yapıyor sizce haklı mı eşim yani yorum yapar mısınız arkadaşlar

30 Cevaplar

0 oy
(3,172 puan) tarafından
Yapabilirsin tabi para kazanmak da güzel ama çocuguna da ozel vakit gecirmen gerekiyor. Ben de calisiyorum oglum 3 yasinda anaokuluna gidiyor 3 bucuk gibi evde oluyoruz. Bir sure oynuyorum ilgileniyorum sonra yapiyroum isleri. Is yaparken onu da katiyorum boylece vakit gecirmis oluyoruz
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından

3 gündür hastayım mide bulantim kusman var ayağa kalkamıyorum o yüzden  mecbur bende telefon verdim ben de 3 gündür öyle vicdan duyduyorum iyileseyim ilk işim bebeğimle oynamak olacak 

0 oy
(2,982 puan) tarafından
Annem ve babam boşandı biz küçükken annem de hep çalıştı onu görmeden büyüdük. Maddi olarak bazen çok çok iyi olduğumuz zaman oldu valla ama hep bir yanımız eksik. Şimdi annemin kanser olduğunu öğrendik ve ona o kadar kızgın ki bir yanım. Kuru ekmek yeseydik de anne kız olabilseydim sevgisini hissetseydim diye. Çocuğunla ilgilen bu günlerin bir daha asla geri gelmeyecek. Annemle hafızamda pek anım yok ve ne kadar yaşar bilmiyorum. Türkiye'nin bir ucunda yaşıyorum ve yan yana gelemiyoruz şartlardan dolayı. Her şey için geç kalmışlık hissinin telafisi yok. Umarım aklını başına alır ve telafi edip evladına vakit ayırırsın canım 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bu tülbent işini bebeğine ayırdığın vakitten arta kalan zamanlarda yapsan olmaz mı .yazık bebeğine ya ilgiyi alakayı en çok görmesi gereken yaşta yanlız kalıyor 
0 oy
tarafından
Eşin sonuna kadar haklı canım. Bebeğine zaman ayır. Onu. Telefona degil sana ihtiyacı var
0 oy
(800 puan) tarafından
Yani sormussun ama kendinde cevaplamissin cocugunla ilgilen tabiki 
0 oy
(1,323 puan) tarafından
Vicdan azabı cekmekle haklısınız günah o çocuğa herzman bu yasnda olmuyacak ileride pişman olacağınız şeylerin temelini kurmayın lutfen
0 oy
(66 puan) tarafından
Herşyı kndn açıkça yazmşsn zaten maddi açıdan çok sıkşk olrsun ccguna bişyler almk içn tülbnt yaprsn bılemem ama ınsanız 7/24 tülbnt ypmn ztn imknsz kalan vakıtlerınde demekkı cckla ilglnmyorsn önce ccgnla ılgln sonrsnda o uyynca tülbntnı yap. Yok bn parkla çcckla ugrşamm dıyosan keşke cck ypmasydn 2.yı ypma bari böyl yapıcksan
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Valla açık açık yazmışsın çocuğuna zaman ayır o uyuyunca yine tulbentini yap her deyein bir zamani var
0 oy
tarafından
1. Eşin haklı cocugunla ilgilenmen gerek baska seylerle degıl onceligin cocuk olmalı

2.Neden tulbent yapıp yada bu kadar cok yapıp para kazanma derdindesin amacın ne? eşin evı gecındıremıyor mu?Öyle bıle olsa cocugunu ıhmal etmemeli dengeyi kurmalısın

3. Çocuguna telefon verıp basından atma bır sure sınır koy yarım saatı geçirme cocugu ***** edersın onun sana ıhtıyacı var

4.Geçim için tulbent yapıyorsan kaynanan kayınpederın ev islerinde sana destek olmalı kı sende tulbentten kalan zamanlarını cocuguna ayır bu sekılde butun gun ıs yapar cocuguna 5 dk ayıramazsın senden nefret eden bir cocuk yetıstırırsın  

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,081 göst.
27 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,175 göst.
0 oy
14 cevap 537 göst.
+2 oy
13 cevap 729 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu

Kategoriler