0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar 3 bucuk aylik gebeyim hem dolgum düştü hemde cekilcek disim var yarın randevum var aklima geldi acaba gebe oldugum icin yapmazlar mi yaptıran varmi aranizda devlet hastanesi

6 Cevaplar

0 oy
(3,997 puan) tarafından
kadin dogum doktoruna yazi yazarlar , doktorun onay verirse islem yaparlar 
-Reklam-
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Bende 10 haftalık hamileyim dişim ağrıyordu fena şekilde sabah kadın doguma gittim o izin verdi ama dişçiye gittim asla yapmadı yapmam da dedi tehlikeli vs bussuru bişey saydı cekiceksin felan dedi ama böyle dayanamıyorum başka doktor bulmalıyım, yani her diş doktoru yapmıyor 
0 oy
(5 puan) tarafından
Ben dişlerimle ilgili bayagi islem yaptirdim çok şükür bisey olmadi ama oncesinde kadın dogumcuya sorman lazim onay verirse tabii genelde 12 haftadan sonra yapilir diyolar
0 oy
tarafından
Ya bazen ben başka ülkede mi yaşıyorum diyorum, ne kadar farklı muameleler var. Ben 2 hamileliğinde de diş de çektirdim, dolgu da yaptırdım, kanal tedavisi de oldum. Doktora da hiç sormadım. Diş hekimi de yapmam falan da demedi, anlamadım bu işi:)
0 oy
(107 puan) tarafından
ilk 3 ay ve son 3 ay yapilmiyor canim. o aradaki 3 ay da genelde yapmamayi tercih ediyor dis hekimleri
0 oy
(5,615 puan) tarafından
Vala  dolgun düştü üşendim gideyim ama doktor iğne yapmadan mudahele yapardı bunu biliyordum şimdilik idare edeblym doğum yaptım gibi gtvem bebek karnimdayken korktum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kaderdemir (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 286 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 120 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gazel 25 (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayze (72 puan) tarafından soruldu

404,981 soru

12,131,620 cevap

36,503 kullanıcı

...