0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
Sinirlerim bozuluyor bu havalarda ya direkt kısa gecis olsa keske .Esim acmiyor kombiyi erken diye diye alt katta oturyrz soguk oluyor ev cocuklar hastalaniyor sürekli ama yok sirf kavga etmemek icin sesimi cıkartmyrm ama icten ice feci sinirim bozuluyor ya var mi böyle esi olan siz actnz mı kombileri  vallaha ne yapacgimi sasirdm 

27 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Açtık canım 10 gündür yanıyor 2 gündür gündüz kapatıp akşam açıyorum soguk oluyor ya 
(1,225 puan) tarafından
Ya bi de alt kat bizim ev ben bile hastalaniyrm yani ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konyadayim 1 aydır soba yanıyor. 
0 oy
tarafından
Benim evim sıcak oluyor canım ben açmadım henüz geçen iki üç gün akşam açtım sadece onun dışında evim sıcak annem arka cephede oturuyor onun evi buz gibi o yakıyor 1 haftadır 
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Valla biz osmaniyedeyiz bir hafta oldu sobayı kurdum kız 2 yaşında oglanda 2 aylık soğuk buralar 
0 oy
tarafından
Evim sicak oluyor benim sadece dustan sonra 1 saat falan soba yakiyorum.
0 oy
(1,569 puan) tarafından
1 aydır açık canım bebeğim var erken açtık  biz
0 oy
(2,191 puan) tarafından
3 hafta önce kayinvaldemlerde ankaradaydik kombi yanıyordu canım bu 2 haftadır da Afyon'da kendi evimizde yakıyoruz kısacası 3 haftadır yanıyor özellikle ben geceleri dereceyi yüksek açıyorum gündüzleri az aciyorum , baya soğuk yani niye acimiyorki 
0 oy
(5,120 puan) tarafından
Bende de aynı durum hiç açalım bile demedim açmadık. Kızım panduflarla falan duruyo 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
1 hafta oldu açalı çocuk olunca mecbur açtık yoksa bende daha acmazdim. 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Merkezi bizim 4 gündüz akşamları yakiyolar
0 oy
(14,847 puan) tarafından
Valla merkezi olduğu için akşam 5 yakıyorlar sabah geri kapatıyorlar bana sorsan hep açık duracak ama elimden birşey gelmiyor 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Etimesgutta akşamları açıyoruz çok soğuk oluyor çünkü
0 oy
(541 puan) tarafından
Erkende değil şimdi kasıma ne kaldı zor Ankara'da alt kat ve kuru soğuk çok Zor canım 
0 oy
(20,557 puan) tarafından
Ankaraya yakınız yozgat yerköy :D açıyoz biz eşim açar kendi üşümesin çocuklar diye o ne gaddar baba la öyle
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Biz kayserideyiz 15 gündür sabah akşam kisikta yanıyor canım 
0 oy
(649 puan) tarafından
2 hafta oldu acali.  Belki dr geçmistir. Benim eşim kendisi açtı çocuklar usumesin diye. Yani düşünüyorum hasta olduklarinda yavrucaklar ayri eziyet biz ayri eziyet cekiyoruz üstüne bir çanta ilac aliyoruz. Bence hasta edip o kadar ugrasmaktansa ev soguksa düşükte de olsa yakmak mantikli hiç degilse ayazı kırılır icerinin
0 oy
(14,123 puan) tarafından
İstsnbuldyim açtım ben vallhi
0 oy
(679 puan) tarafından
Bizimki merkezi yanmıyor ama esim elektirkli ayak isiticisini getirmiş is yerindekini onu yakıyoruz 
0 oy
(461 puan) tarafından
Biz 10 gundur yakiyoruz canim bebeler hasta olmasin diye ki evimde aoguk oluyo zatn baglumdayim
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Bizim ev de soğumadı henüz açmadık ama yakındır o kara gün :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 666 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 243 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Varsindunyadursun (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 329 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 276 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Biriiii (147 puan) tarafından soruldu

410,005 soru

12,327,352 cevap

39,130 kullanıcı

Kategoriler

...