0 oy
183 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar aranızda lekeler için kimyasal peeling yaptıran var mı yaptırmayı düşünüyomda biraz tereddütlüyüm

6 Cevaplar

0 oy
(5,401 puan) tarafından
Bakalım ne cvplar gelecek 
(94 puan) tarafından
Bakalım bakalım
(5,401 puan) tarafından
Ben dermapen yaptm ise yaramadı şimdi tekrar hamileyim iyice koyulasti yüzüm
(94 puan) tarafından
Dermapen öyleymiş vazgeçtim bende ondan bide kimyasalı araştrym dedim bakalım yapan çıkarsa daha doğru bilgi alırız
(5,401 puan) tarafından
Burda daha önce biri yaptırmıştı memnundu açılmalar baya vardı yuzunde
(94 puan) tarafından
Evet gördüm bende yazdım onada bakalım döner inş
(9,686 puan) tarafından
Kimyasal peeling bende biraz araştırdım iyi deniyor ama dermapene de ise yarar gozeneklere iyi gelir denmişti onu düşünüyordum ama sizde niye ise yaramadı acaba
(5,401 puan) tarafından
Her cilt tipi farklı canim dermapen bana etki etmedi senin lekeler yüzeyde ise edebilir mesela, peeling yapıp memnun kalmayan var ama ben yaptiracam çünkü herkesin cildi ayrı tepki veriyor,  ama hamileyim işte seneye de emziriyor olurum =) yani bayağı bir sonra yapabilirim
-Reklam-
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Hiç ise yaramadigini duymuştum 
(94 puan) tarafından
Hadi ya
0 oy
(702 puan) tarafından
Ben leke için değilde cilt tonu eşitsizliği ve gözenek için yaptırıyorum şuan cildimin rengi beyazlıyor, aslında normal kendi rengine dönüyor
0 oy
(973 puan) tarafından
Ben yaptırdım yaklaşık beş yıl önce yüzümde pek birşey yoktu aslında ama ben takintiliyim yüzüme karşı çok hafifti yani lekelerim yaptırdım kabuk bağladı hiç ellemedim döküldü kabular sonra rengin biraz koyulaşır sanırım üç ay sonra tam rengine tekrar dönüyorsun ben çok memnun kaldım kışın yaptırın güneşe çıkmayın mutlaka güneş kremi kullanin ve çok güvenilir yere yaptırın 
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Görümcem yaptırdı 3 seanst yüzü kipkirmizi gezdi hep krem vs batağa pahalı almış sürdü hiç ise yaramamis hala aynı lekeleri duruyor fark var mı dedi yok dedim bir leke bile gitmemiş doğum lekeleri fazlaydı 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,041 göst.
0 oy
0 cevap 259 göst.
15 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
2 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (116 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 182 göst.

Kategoriler