0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
17 aylık bir kızim var baba mama dede aba diyebiliyor şimdilik sizde durumlar nasıl canlar? Anne demesi için çok uğraşıyorum ama ben anne dedikçe o baba diyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
14 aylık oğlum. Baba , bu ( su) , mama birde o oo diye işaret ediyor istediğini çok canım sıkılıyor kızım bu ayda 38 kelimesi vardı normal konusuyordu
tarafından
Ceee oyunu yapıyor birde gel diyor
(1,456 puan) tarafından
26 aylık oğlum anne baba mama hala tatil dede diyo. 14 aylık çocuk için canınızı sıkmayın bence
(4,692 puan) tarafından
Kız her çocuk çok farklı oğlum resmen 20 aya kadar konuşmadi doğru dürüst kelimesi bile yoktu sonra bir açıldı 21 aylıkken tam 2 yaşına basinca cümle kurdu şuan 3 yaşında konuşmadığı şey yok mubrek
tarafından
İkisinin arasında 1 yaş olduğu için farkı çok  bariz görünce işte. Birde dil bagi vardı biz kıyıp da aldıran kadar cocuk 1 yaşına girdi o da yapar diyorlar bilmiyorum.
(4,692 puan) tarafından
Benimde aralarında 23 ay var şuan kızım 15 aylık inan oğlum 10 aylık olduğu gibi yürüdü bak kızım bir haftadır yeni yürümeye başladı o yüzden konuşmasını da hiç dert etmiyorum elbet konuşacak
-Reklam-
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Kukuli ac anneeeeeee diyen şarkıyı dinlesin söyler:) bende öyle yaptm 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
15 aylık baba su bide bişey gösterince bu diyo ha bide gitti düştü diyo o kadar 
0 oy
tarafından
Oğlum 14 aylık 

Anne baba dede mama eeee gel dur ver Nene diyor 

Görümcemin kızı 2 yaşından sonra anne dedi her çocuk kendine özel cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
12 cevap 624 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.