0 oy
1,559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya bi benim çocuklar mi böyle gerçekten isyan edicem artık 

Bilen bilir biri 4 yaş biri 5 aylık iki oğlum var 

4 yaş olan yeni yeni duruyo o da çok zor bi çocuktu

5 aylık olanla zor bela hazırlandık kuzenimin düğünü vardı gittik 

Kızlar içeri girmemle çığlık kıyamet ağlaması bir oldu insanlardan sesten çok korktu yavrum inanın bana 10 dakika durmadık herkes te toplanıyor etrafıma noldu diye ben iyice stres oldum eşim de sinirlendi bende öyle 

Uzun zamandır görmediğim akrabalar vardi kimseye bi selam veremeden çıktık geldik 

Annem babam ayrı üzüldüler halimize 

Millet yine bin laf uyduracak eşimden yana eminim 

Ve ben tüm bunların altında eziliyorum artık inanın bazen bu sebepten boşanmak istiorum eşim sinirli biri tedavi de gördü ama olmuyor bazen öyle saçma hareketleri varki görmelisiniz öte yandan da çok iyi biri 

Şu an kafamda yine kaç kişi konuşuyor susturamiyorum bi ben mi böyleyim diye 

Hicbiyerden tat aldırmıyorlar bana 

Cidden çok yoruldum artık bak şimdi büyükte ağlıyor durduk yere :((((

31 Cevaplar

+2 oy
tarafından
5 aylık bebe. Sesten , ayni anda onlarca farklı yüzden korkabilir. Bu cok doğal. Ayrica kim ne der diye niye takıyorsun ki insanlar konusur. Buna engel olamazsin. Takmayarak yoluna bakicaksin. 
tarafından
Ama olmuyor annemden tut herkes bunu sürekli önüme sunuyor ve ben bile kocamdan nefret eder duruma geliyorum sen niye millete malzeme veresin ki ben onun iyi yönlerini bilirim ama millete göre hep kötü
tarafından
Gereken sert duruşu göstermiyor olabilirsin belki. Sonuçta o senin eşin. Niye bu kadar malzeme oluyor ki. Duruşu sert olabilir ya da huysuz olabilir kime ne ? Bence sen biraz daha esinden taraf durursan belki susturabilirsin.
tarafından
Bende bu huyumu sevmiyorum herkes dış kapının diş mandali demi neden evin icindekine böyle yapiyosunki eşimde hep der millet uğruna benle kötü oluyosun diye ama elimde değil
tarafından
Canim sen onlara karsi yumuşak başlı biriysen ondan da yüz buluyor olabilirler. Ne munasebet benim esimi çocuklarımı kim konusabilir. Hadi konusuyolar bana söylemeye cesaret edemezler. Sende biraz ters yapmalısın ki tirssinlar.
tarafından
Ben herkese yumuşagim valla haklı da olsam ses çıkarmam aman ayıp olmasın aman canlarını sıkmayayım olan da bana ilişkime oluyor
-Reklam-
+2 oy
(51,567 puan) tarafından
esin değil bebek degilde etraf ne der kaygisi seni yipratiyo.ondan kurtulmalisin kimsenin karisi oocasi dort dortluk değildir sen esinle mutluysan elaleme kulaklarını tikamalisin 

aglicak tabi bebek o hep evde sessiz sakin duruyo onca kalabalik isiklar sesten korkmustur yavrucak 
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Olayı anlamadım canım eşin o anda nasıl tepki verdi çocuk yani durmayabilir. Geçtiğimiz pazar dışarıya çıktık oğlum çok açıktı durmadı biz apar topar çıktık güle oynaya olur yani gayet normal bir durum 
tarafından
Eşim tepki vermedi onun kasindan gözünden ben anlıyorum hayır çocuk zaten durmuyo sana noluyor demi eve gelince de kuzu gibi
(5,121 puan) tarafından
Boşver milleti benim bebeğim de 5 aylık mecbur ona ayak uydurmak zorundayız durmazsa eve gideriz
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Allah kolaylık versin. Kim ne derse desin 5 aylık çocuk korkar sesten falan. Eşin de yorulmuştur artık. Kimseyi takma ne derlerse desinler herkes kendi çektiğini bilir. 
tarafından
Ya sabah işten geldi büyüğü aldı hastaneye gitti 2 ye kadar ordaydı büyükten yana zaten canımız sıkkın uyudu 6 da uyandı yemekti çaydı hazırlandık gittik ve geri geldik Tm çocuk durmuyo zaten sen niye sinirleniyosn sevmediği akrablarm var selam vermedi ya bahane olur herkese artık
(13,313 puan) tarafından
O trip atmaya yer arıyor besbelli
tarafından
Tribini yesinler eve de gelince kuzu oluyo
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Canım çocukla öyle oluyor inan tek sen değilsin bu durumu yaşayan,hepimiz yaşadık ,benim eşimde çok sinirli ve sabırsız biri huy bacım değişmiyor bir şekilde idare edicez işte.
tarafından
Ya öyle de ben hangi birini idare edeyim Allah peygamber sabri vermiş bana valla bak başkası olsa yırtar ortalığı
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım okurken kriz geçirdim gözümün önünde canlandı resmen
tarafından
Birde beni düşün ya 3 tane daha bebek vardı oğlumla akran olan hepsi de etrafına bakıyor gülüyor bu benim şansım
tarafından
Geçer canım inşallah bu günlerde
0 oy
(365 puan) tarafından
Benim için eşimde çok iyi ama olur olmadık sinirlenir yapıcı değil kırıcı dışarda da dediğin gibi. Hemen geriliyor bazen gerçekten çok yorucu oluyor heryerde insanı rezil ediyorlar o kadar taktir edilecek huyu varken kendi kendilerinin adını kirletoyorlar
tarafından
Haaa işte aynı benimki de öyle sen çalışıyosun bizi kimseye bi ekmeğe muhtaç etmiosn ev içinde bana çok iyi her işime yardımcı çocuklara iyi bakar eder daha çok iyi yönü var ama toplumda geriliyor o da hastalığından ötürü dr da dedi ama napim tedaviyi de bitirmedi olan bana oluyo ha
(365 puan) tarafından
Ayni aynı çok iyi yönü var  ama dışarda he an rezillik çıkabilir çok yorucu ve utanç verici ama anlamiyolar işte.
tarafından
Malesef canım
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Boş ver milleti ne derse desin bebegin korkmuş alıp evine gitmişsin milleti çok düşünme huzurunu bozmadan başka bisey yapmazsın hem şükür et haline isteyip de çocuğu olamayan kaç bin insna var Allah dertlerini göstermesin de hep şükret 
tarafından
Orası öyle canım ama insn dayanamıyor bazen onca çocuk onca insan var bak bu durumda bile eşimi suçluyorlar aynı babası yok insan gormuyor çocuklar yok bilmem ne herkes ayrı konuşuyor valla yıldım artık
(1,001 puan) tarafından
Yok kesinlikle haklısın ablamın da bebeği aynıydı diğer ablamın nisnainda 3 saat boyunca banyodan çıkamadı ağlıyordu diye ama naparsin onlarda öyle canları sağolsun de geç şuan kızgınsın gece uyuduklarinda bak suratlarına sna nasıl muhtaç olduklarını gör biraz sakin olmya çalış onlar sen varsan varlar
tarafından
Kız bakma analık işte öyle kendimce sinirlendim ağladım biri ayağımda biri yanımda uyusunlar yeter ki canları saolsun ne diyim
(1,001 puan) tarafından
:)) annelik böyle işte senin de canın sağolsun
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benim oğlum 2buxuk yaşında hala ağlar sevmiyor öyle ortamları alır çıkarım yavrumu hiçte umurumda değil kimin orda olduğu vs. Çocuk korkmuş önemli olan bu. Kimin ne dediğini bosversene sen. Ayrıca çocuğun ağlamasından boşanmaya nasıl geldi iş anlamadım 
tarafından
Kız öyle sinirliyim ki işte acısını kocadan çıkarmam lazım:) şimdi yanımda olsa bogarim ise gitti ama
O da beni ayrı sinir ediyo bi insan neden toplumda gerilir ki Tm hasta olabilirsin o zaman adam akıllı tedavi gör sevmediği akrabalarim var selam vermedi milletin ağzına neden sakız olasın kii
0 oy
(29,188 puan) tarafından

Piskolojikmen sıkıntılı bir süreç eşinde az anlayışlı olsun yani. Hödük davranmasin 

tarafından
Ha onu diyorum Tm hasta olabilirsin uykusuz olabilirsin haklı da olabilirsin ki gerçi bisey demedi tepki de vermedi ama ben onun kasindan gözünden anladım sana noluyo eve gelince de işte çocuktur korkar beni teselli ediyo
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Yok bebeğim yalnız değilsin eş kısmını çok anlamadım...ama çocuk da hepsi bir olmuyor işte beimkide sevmez Bi gittik iki kaynim eşim idare etmesine rağmen yine burnumdan geldi insan kırılıyor evet ama bunlar Bi kaç seneciye geçecek jns Rabbım kolaylık versin .. işte büyüyünce de derdi bitmiyor kucukkuende anne babalık walla zor  is
tarafından
Es kısmı Sinirliyim ya onun canını yakmak istiyorum:) çocuklar da saolsun valla adam i taş ederler
0 oy
(650 puan) tarafından
İki gün öncede eşimin akrabasının düğünü vardı yakın akraba olduğu için düğüne özel elbise aldım ayakkabı aldm saç makyaj o kadar özenli hazırlandm oğlum başladı ben bunları çıkarcam bunlarla gitmicem yok dediysek ağladı etti inat etti çıkardık başka bir şey giydi neyse dedim bu seferde arabada ağlıyor salona geldik inmem diye ağlıyor öyle böyle derken içeri girdik bir selamlaştm hayırlı olsun dedim baktm benim oğlan yerlerde uğunuyor çıktık geri geldik herkesin çocuk ağlıyor diye gidilir mi çok ayıp ettin demesi de cabası 
tarafından
Bak beni çok iyi anlarsn güç bela hazırlandım bende sırf bi gideyim bi halay çekeyim dedim hatta eşime mutlaka dans edelim sen oğlanı kardeşlerime küçüğü de anneme ver dedim vallahi 10 dk duramadik çocuk elimizde çatladı yüreği tükendi ama bunlar hep benim başıma geliyor
(650 puan) tarafından
Gerçekten öyle bak kayınvalidemlerle toplu bir yere gitmemz gerekir eltim ben kayınvalidem onların akrabaları olur hepsinin ikişer üçer çocuğu var birinden çıt sesi çıkmaz oynarlar benimki bacağıma sarlanır ne gider oynar ne de beni otutturur orda bile hep onla ilgilenirim sonra birde laf duyarım çocuğa çok yüz veriyo çok şımartıyo diye yani bazı çocuklar böyle ben artık kabullendim
tarafından
Aynı herkesin var bebeğimle aynı zamanda doğan eltimin kızı ve amcamın kızı var ikisi de asla böyle değiller
0 oy
(403 puan) tarafından
Çocuklar küçükken dışarıdan hiç bir şey anlamıyor insan. Evet insan özlüyor herkesi düğün bayram ama olmuyo ya maalesef. İlk kızım 3 yaşına gelince artık dışarı daha rahat çıkar olmuştuk. Şimdi yine bebeğim var evdeyim valla markete gidip gelmek bile o kadar zor geliyo ki bana evet hava alıyoruz tabi ki ama yok evim evim güzel evim evim. Komşum var 7 aylık kızıyla cafe avm başka şehir gezer bebekte düzen yok ama gezmeyi çok seviyo. Ben dışarıda daha çok yoruyorum bana diyo sen hep evdesin sıkılmıyormusun yok diyorım ev daha iyi. Yakınlarıma diyorım bak buda büyüsün öyle evlenin yoksa düğünde bebek bakmaktan hiç bir şey anlayamam ona göre diyorım. Sende sıkma kendini gerekirse gitme sesi gürültüyü sevmiyor de. Cideen onlar ağlayınca insan hiç bir şey anlamıyor. Boşver başkalarını ne derlerse desinler seninkiler dr böyleler bu şekildeler. Büyüyünce acısını çıkarırsın. Yazın annem illa gitme kal dedi memlekete gidince yok anne bebekle ben hiç bir şey anlamıyorum evimde daha rahatım biraz daha büyüsün o zaman rahat rahat kalırım dedim. Önce benim çocukların rahatını düşünmem lazım yoksa olmuyo ya
tarafından
Aynı bizde evi cook seviyoruz bende dışarıya pek çıkmam anneme giderim evi mumla ararım halbuki 5 yıldızlı otel gibi rahatım da
Çocuklar yerini istiyor evdeki sessizliğe alışmışlar rahatlar ne bilim çok ilginç şeyler yaşıyorum bunlarla
Bana da diyolar alıştırmadınız çocuğu napayım yani durmuyor görüyorsunuz yok hep evdesiniz ondan böyle diyolar napabilirim kardeşim yanii
(403 puan) tarafından
Yok canım boşver herkes der bişe diyor yani. Çocularla sende evde daha rahat edersin çocularda düzenini ister. Bak şimdi büyük kızım 6 yaşında isteğin yere git sana ayak uydurur napalım diğeri de öuşe olcak birgün o zamana kadar sıkmaya kendimizi kasmaya gerek yok ben başta bocaladım ama olmuyo bebekle hiç bir yer rahat değil. İnşallah bunları da büyüp gezeriz
tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Valla bacım ben 1tane cocukla bi yere giderken 10kere düşünüyorum hele iki çocuk ve yaramaz mizmizsa asla kafam kaldırmaz yani bi saatten sonra sürekli ağlayan çocuk insanı sinirlendirir gitmeseydin keşke 
tarafından
Öyle vallahi her günümüz tatsız geçiyor çocuklar saolsun biri dursa diğeri ağlıyor sanırsın ikizler
Ve bu artık beni cok zorluyor kaç gündür bi kış temizliği yapicam guya ama olmuyor hiçbişey olmuyor ya
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Napıcaktın canım çocuğunu ağlata ağlata korkuta korkuta duracakmıydın orda. En doğrusunu yapmışsın. O aylarda bebekler sesten korkar ben bir yaşına kadar o tarz yerlere gitmedim bi kere yakınım düğününe gittim ondada eşim çocuk benle kalsın korkar dedi tek gittim.
tarafından
Kız yok yavrum 10 dk içinde mahvoldu tabi gelicem de yani insan üzülüyor ister istemez hepimizin morali bozuldu
0 oy
(11,487 puan) tarafından
Bizimkide öyleydi markete pazara girsek insan görse basardı çığlığı ne bayram ettik ne gezdik bir süre evden dışsrı çıkmadık gezmedik ölmedik yani eşinde anlayışlı olsun biraz 
tarafından
Senin kadar benim de çocuğum evet bende üzülüyorum sinirleniyorum ama onun siniri sevmediği kişileri gördü ya ondandır çünkü eve geldi bana bisey demedi daha teselli etti haklı olsaydı mutlaka konuşurdu
0 oy
tarafından
Bütün erkekler öyledir boşver ben çocuk diyorum vala tinlemam tipinde bakmam böyle olduguklari için çocuk yapmak yok küçükler biraz büyüler rastlarsınız 
tarafından
Kız iki çocuk neyimize yetmiyor Rabbim bunlara uzun ömür versin benden bu kadar isterse dünya iyisi olsun ama yok çok yıprandım ben
tarafından
En küçük bebeğin küçük hele bı yürüsün canim tioparlanirsiniz  bak benim eşim ne toplum bilir ne bişey bilir öyle bişey olduğunda hem çelişir hem kızar burnumdan getirir 3bebek bide ben tinlamiyom alışmışım çünkü benimkiside çok sınırlı biri bebek çok zayıf noktaları adamların git bı sebat et gez ailene git bı hafta kal ben de senin gibi olduk ailemr gitim20gun kaldım vala kafamı dağıtım dinlendim
0 oy
tarafından
İyide çocuk bu benim eşim olsa sen otur der alır çocuğu çıkar dışarı oyalar bir şekilde korkmuş demek ki sesten çocuk çok normal tuhaf olan eşin bence kuzum 
tarafından
Adam alışmadı 4 senedir babasın sen çocuklar ağlayınca tutuşuyor yav bisey olmaz ağlasınlar demi yanımda olsa boğacam da
0 oy
tarafından
Kız nee olacak niye canını sıkıyorsun bunun için.  Benim kızım var 4 aylık o kadar huysuz bir bebek ki annemlere bile gidemiyorum uyumuyo emmiyo ağlıyo bir yere gidince evde daha huzurlu oluyor. Ben de çıkmıyorum bir yere . Ne yapalım belli bir yaştan sonra düzelecek nasıl olsa.
tarafından
Inşallah canım
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Yaaa balımmm kiyamamm sana :( 

Eşini söyle anliyorum,bende öfke kontrolüm olmadiği için tedavi gördüm ama inan elimizde olan birsey değil anlik bi sinir geliyo biz bile anlamiyoruz. 

Çocuk konusuna hiç gelme benim buğra kuş biliyosun 18 aylik pedagog desteği aldiriyorum. Vurma ağlama aşiri hareketlilik vardi sadece 4 seans gittik vallahi hepsi kesildi arada bi ağlama krizi geliyo ama gözüme gelmiyo cunku cok iyi yol katettik :) 

Ben 1 tanesiyle baş edemiyoken senin iki tanesiyle bunlari yaşaman cok normal. Bazen evde yastiklari istiriyodum buğraya bağirmayim diye bazen gidip yatak odasinda kendimi yirta yirta ağliyodum ve cok yiprandim gercekten bak. 20 yasindayim ama ičimde ne bi heves ne bi bise yani yok hic birsey yok. Babam daha geçen dedi "kizim ben sana cok uzuluyorum allah yoklugunu gostermesin allah size bağişlasinda bu buğra seni senlikten cikardi" diye. Gittim o lafa da ağladim cunku çok doluyum artik bende.. bi cocuk duz duvara tirmanirmi yaa benim oglum tirmaniyodu yemin ederim:(
tarafından
Ahh irem bende 24 yasindaym bende çok yıprandım evet çok seviyorum eşimi çokta iyi çoğu konuda ama bu anlık siniri beni çok yıprattı hani dağıtmasa toparlamasina gerek yok bu bi yandan dağıtıyor bi yandan daha güzel şekilde toparlıyor inan içindeki merhamet bende yok onu en iyi ben bilirim ama çok çok yordu beni cidden :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 558 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 722 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,415 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,804 soru

12,320,567 cevap

38,942 kullanıcı

Kategoriler

...