0 oy
1,571 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya bi benim çocuklar mi böyle gerçekten isyan edicem artık 

Bilen bilir biri 4 yaş biri 5 aylık iki oğlum var 

4 yaş olan yeni yeni duruyo o da çok zor bi çocuktu

5 aylık olanla zor bela hazırlandık kuzenimin düğünü vardı gittik 

Kızlar içeri girmemle çığlık kıyamet ağlaması bir oldu insanlardan sesten çok korktu yavrum inanın bana 10 dakika durmadık herkes te toplanıyor etrafıma noldu diye ben iyice stres oldum eşim de sinirlendi bende öyle 

Uzun zamandır görmediğim akrabalar vardi kimseye bi selam veremeden çıktık geldik 

Annem babam ayrı üzüldüler halimize 

Millet yine bin laf uyduracak eşimden yana eminim 

Ve ben tüm bunların altında eziliyorum artık inanın bazen bu sebepten boşanmak istiorum eşim sinirli biri tedavi de gördü ama olmuyor bazen öyle saçma hareketleri varki görmelisiniz öte yandan da çok iyi biri 

Şu an kafamda yine kaç kişi konuşuyor susturamiyorum bi ben mi böyleyim diye 

Hicbiyerden tat aldırmıyorlar bana 

Cidden çok yoruldum artık bak şimdi büyükte ağlıyor durduk yere :((((

31 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Akraba da olsa elalemi takıp üzülme canım. Sevmeye bilir eşin zorunda da değil boşver millet konuşsun sen ailene eşine huzuruna bak sürekli byle elalem ne der aman konuşcaklsr vs dersen kendi hayatını değil elalemin hayatını yaşarsın ve emin ol kimse de mutlu olmaz. Çocuğu da dışarda eşin tutsaydı keşke sesten korkması çok doğal sen bi yarım saat görünüp çıksaydın düğünden. 
tarafından
Çok haklısınız eşimle nereye gitsem takındı olmuş acaba yine ne diyecekler diye
Bebek içinde dışarısı çok soğuktu hem korktu yavrum hemde memeye ihtiyacı vardi doymak ve kendini güvende hissetmek için eve geldik inan bana iki saat nerdeyse meme de kaldi
(1,243 puan) tarafından
Normal canım korkmuş bebekler sevmez yüksek sesi bnim oğlum 2.5 yaşında yeni yeni alıştı kapı çalınca bile korkardı eskiden. Bırak konuşsunlar onları memnun edemezsin sen eşine mutluluğuna bak. Herkesin kocası mükemmel de bi seninki mi sıkıntılı herkes kendine baksın
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Keşke çocuğu bahane edip gitmeseydin canim benim 9 kizim da aşırı korkuyo yabancılardan annem geldi kalmaya 3 gün vakti vakti ağladı bir misafir gelecek olsada boyle yapiyo hepimizde aynı sorun var büyüdükçe geçecek ins millet ne derse desin hic umursama derim
tarafından
Ama 10 dk da inanir mısın yüzünde lekeler cıktı ben baya korktum sivilce sivilce oldu suratı inanılmaz ağladı ve korktu iyi ki de gelmişim zorla sakinledi zaten canı yok
0 oy
(1,570 puan) tarafından
5 aylık bebeği düğüne götürmek bence uygun değil yanlışı en başta yapmissin
tarafından
Böyle olacağını bilsem zaten götürmezdim
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Sen değilsin öyle canim mersk etme biz de kucugumle o zamanlar düğüne gittik dediğin gibi nasıl ağlamak ama sesten korktu eşim aldı dışarı çıkardı çığlık çığlığa ama öyle bir aglamak yani sonra biz de çok oturmadan dönmüştük büyüğüm üç yaşında o zaten her şeye aglar
tarafından
Valla ikisi de çok zorluyor her konuda:(
(14,123 puan) tarafından
Öyle canım kolay değil kucugumun ikinci dışı geliyo uyku yok bna uyuyor sürekli kalkıp agliyor
0 oy
(869 puan) tarafından
Benimde biri3aylık biri 3 yaşında bugün parka gittik kendi kendime pış pış diyorim acaba yavaştan deliriyor muyum bırak dışarı çıkıp gezmeyi evde bile cinnet geçiriyorum ikiside çok zor çocuklar biri gazlı biri sendoromlardan çıkamadı Bir saniye oturmaz
tarafından
Allah yardımcımız olsun ya
0 oy
(13,702 puan) tarafından
5 aylık daha çok küçük böyle durumda biz hiç gitmedik beraber düğüne ya eşim gitti ya da ben tek gittim benim bebeğim de 5 aylik korkmuştur bebegin bence el ne der demeyi bir kenara bırak zehir etme hayatı kendine bırak ne düşünen düşünsün akraba dugunuymus sen de haklısın ama bebek durmayinca esin de stres yapmıştır bu gibi durumlarda sen beya esin tek gitsin arabada veya yakın bi yerde bebeğinizi avutabilirsiniz 
tarafından
Bi dahakine öyle yapcam ya eşim yada ben tek giderim
(13,702 puan) tarafından
Oyle yap canım hem siz rahat edersiniz hem bebeğiniz
Ufak bebekle bi yerlere gitmek gerçekten çok sıkıntı cikariyor
0 oy
(13,216 puan) tarafından
Çocuklar stresinizi hissediyor olabilir mi sadece soruyorum canım. Eşin gerginse bu negatif hal sirayet eder çocuklara
tarafından
Yok normalde iyiydik güle eğlene girdik salona herşey bi anda oldu inan
0 oy
(540 puan) tarafından
Ay cidden sinir krizi geçiririm bende ağlayan çocuğa ne oldu diye toplasmaya bende yaşamıştım ama yani ne olacak çocuk bu cocgun ağlaması değil milletin sacmalamasi daha çok sinirlendirmisti beni
tarafından
Ayn öyle ya
0 oy
(9,238 puan) tarafından
İnsanlar ne konusabılır eşine ne laf gelecek ben anlamadım 
tarafından
Ee şey sevmediği kişiler vardi selam vermedi ya ondan birde bak annem aradı diyo ku aynı babalarına çekmişler yabaniler daha ne olsun
(9,238 puan) tarafından
Cewrenızden uzak durun bence dizlik bindurum yok bebek bu sesten korkar hangi anne bbegıyle her ortam da rahat etmişkş
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Onca gürültü kalabalık ışık vs. Ne yapsın bebek? Götürmen hataymış başka bi sorun yok. 
tarafından
Başka bebeklerde vardi bi benimki korktu
(3,485 puan) tarafından
Korktu diye bebeğe sitem edilir mi bacım?
0 oy
(14,420 puan) tarafından

O konuşanların bebeleri hiç mi ağlamamış ;)

tarafından
Yok ya onlar en ıyiler hep kocaları akıllı çocukları zaten mükemmel kendilerine de diyecek laf yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 558 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 722 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,415 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,816 soru

12,321,191 cevap

38,960 kullanıcı

Kategoriler

...