Burdan biri post açmıştı bugün hala duruyor olabilir annesi "" sen karışma kocana " demiş sözün bittiği yer bence ....geçenlerde de şu söze çok taktım
"" Gelin oğlumun parasıni yiyor "
Sizin sasirdiginiz şeyler var mi
Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.Duyduğum en anlamsız şey buydu
Şu an çok yorgunum tatlım hiç aklimda bir şey yok
Benim Kaynanamın dediği laf vardi
Masallah gelin türlü türlü giyiyor
Benim oglumda hep ayni seyleri giyiyor
Carsiya cikiyim ogluma kiayfet alayim diyordum bende
Diye bir cumle kullanmıştı akrabalarinin yaninda ..
Sanki ogluna ben alma diyorumm
Senin beddualrn favorim hahahah
Doktorların 41 hafta dediği bebeğe kaynanam senin daha zamanın var ben hesapladım demişti
Kapali olan ama evlenince askili gelinlik giyen eltimin 2 gun once kapali kadinlar icin onlar sözde musluman demesi tarihi gaf: D
Kızım 35 haftalıkken doğdu kaynanam ve 3 numara olan eltim yanlış hesaplamış sındır gününde geldi demişlerdi
He birde ben kürdüm eşimle konuşuyordum kaynanama vardı eşime dönüp şey demişti "bu Kürt anlamaz çok konuşma"
Tabii siz anneleri tarafından terk edilip size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz birinin annelik etmesine şiddetle karsisiniz amağgğğğğ senin soyldilerini görünce aynı anlam dedim
407,247 soru
12,224,199 cevap
36,825 kullanıcı