0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki kızım var biri 21 Aylık diğeri 2 aylık. Kızım iki yaş sendromuna girdi galiba aşırı inatçı hayır dediğimiz şeyi sanki inadına yapıyor ne üst değiştiriyor ne bezini değiştirebiliyor huysuz bir kız oldu. Bebeğim sekiz aylık doğduğu için sindirim sistemi tam gelişmemiş aşırı gazlı ve büyük çişini yapamıyor o yüzden sürekli ağlıyor. Gece gündüz uykularım yok iki saat uykuyla ayaktayım yemek bulaşık çamaşır hiçbir şeye yetişemiyorum. Haydi ev işinizde bıraktım kızlarımla ilgileneyim diyorum. Bu seferde bebeğim hiç durmuyor büyük kzım kıskanıyor itiyor vuruyor bişey lar atıyor artık ne yapacağımı bilemiyorum. Annemgile geldim en azından büyük kızımla ilgilen sineler diye. hala aynı bu bir çözümde değil. inanın yorgunluktan ölüyorum. Gözlerim şiş ve acıyor bulanık görüyorum. Tecrübeli anneler nasıl yapıyorsunuz ikiside küçük   bebek. çok yıprandım sabırlı bir insanken şimdi hiçbişey tahammül edemiyorum. Çabuk sinirlenip hemen hemen hergün ağlıyorum  bakamıyorum diye nasıl  büyüteceğim kötü bir anne miyim diye. Psikolojim bozulacak diye de korkuyorum. Hiç iyi değilim. Bilmiyorum anlatabildim mi.Niye acele ettin felan demeyin sürpriz oldu ikinci. Olanda yapacak bişeyim yoktu çok şükür RABBİM nasip etmiş.İyi kide olmuş ama ne Zaman geçecek bu durum.  Bundan sonrası için çözüm arıyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(5,269 puan) tarafından
Ah kUzum ya napabirsin ki sabret alisna kadar ev isini birak dicem o da olmuyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıyamam Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimde öyle surpri oldu küçüğüm dokuz aylık büyüğüm üç yaşında yani bu zamanlardan hepimiz geçiyoruz İnanki aileler de uzakta düzen oturuyor bir skilde yorucu mu evet çok hemde .eşim çocuklara bakıyor ilgileniyor yoksa hepten nefes alamam☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
+2 oy
35 cevap 778 göst.
+3 oy
11 cevap 498 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu

Kategoriler