0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar kızım 1 hafta önce bitlendi her gün temizledim iki gündür hiç birşey çıkmıyordu bugün 1 tane yaa vssak(bit yavrusu)gördüm saçına baktığımda birşey bulamıyorum sizce devam eder mi siz şampuanı kaç gündür arayla kullaniyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet devam eder malesef 
(181 puan) tarafından
Offf ne illet birşey yaa temizle temizle bitmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım okula başladı her hafta mutlaka bit ilaciyla yıkıyorum. Bisey yok ama onun kokusu bile yeter dediler bize küçükken. J
(181 puan) tarafından
Eczaneci bana iki haftada bir yıka dedi canım bnde akillandim artık okula gidince iki haftada bir yikayacagim mutlaka
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Bit yavrusuna sirke denmez mi? Şey bn düzleştirici tavsiye ederim 200 derceye getir her banyodan sonra düzleştir sıfır bit sonsuz mutluluk :&) 
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Kullandigin sampuana bağlı mesela biz paranit kullanıyorduk haftada bir kez di
0 oy
tarafından
Sirkeler vardır canlanır canım onun için gaz yağı kesin çözüm sirke falan bırakmaz öldürür hepsini 
0 oy
tarafından
Okula gönderme bı kaç gün öğretmene şikayet et. Bitli çocukları veliler okula niye gönderiyo de. Kızıma bulaşmış ben saçını temizliyorum bı daha bulaşmasını istemiyorum kimde varsa çocuğunu temizlesin okula gondermesin de

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 148 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,692 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.

411,661 soru

12,392,687 cevap

43,894 kullanıcı

Kategoriler

...