0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından
Kizlar onceden hsstalik nedir bilmezdim valla .. şimdi 1 ayda 3. Hastaligim bu. Bi seferlik hastanelik oldum serum taktirdim. İkincisi asiri bi migde bulantisi. Şimdide grip oldum oksuruk. Valla o kadar cok hastalaniyorum ki. Neden oluyor boyle bilmiyorum. Kis meyvelerini cok sevmiyorum yiyemiyorum. Ama hep oyleydim yiyemezdim . Yemek felan yerim baya yerim hemde. Ama cok dirençsizim artik. Duzelemeden yine hastalaniyorum. Haliyke cocuga bakarken de zorluk cekiyorum. Neden boyle olur. Basina gelen varmi. Doktora gidicem de hangi bolum bakar dahiliyemi

3 Cevaplar

+1 oy
(13,312 puan) tarafından
Bebek yoruyor mu seni? Düzenin tek kişilik olmadığı için ve uyku ve yeme düzenin aksadığı için metabolizma çok etkileniyor. Ondandır. 
(13,312 puan) tarafından
Aynından bende de var bitirdi iki haftadır beni.
(746 puan) tarafından
Allah sağlık versin valla
(13,312 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum hepsine. Yaz bitti kışın eve alışma süreci yaşıyoruz dakika başı montunu alıp sokağa çıkalım diyo. Hayır hava soğudu artık diyorum başlıyor ağlamaya
(746 puan) tarafından
Ayni ayni bnmkide öyle. Hadi gpnlu olsun diyorum cikartoyorum Eve sokarkendr mesele
(13,312 puan) tarafından
Bizim iyice soğudu hastaydı bir de evdeydi hep yedik birbirimizi bu hafta
-Reklam-
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Bol mandalina elma ye c vitamini bide se vitamini ölçtür ve eksikse tskviye al oda halsiz ve yorgun hissettirir 
0 oy
(14,227 puan) tarafından
Kan tahlili yaptir bence bı ondan sonra duruma bakarsın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 454 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
56 cevap 2,054 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (292 puan) tarafından soruldu