0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Hayirli geceler kızlar.  Sali günü hastalığım bitti Allahin izniyle. Kahveremgimsi  bazende kırmız şekilde akinti gelio namaza engel mi bu durum 5amamen bitmesini mi heklemeliyum lütfen bilen yazsın 

4 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Hangi gün adet oldun? Kaç gün sürer normal de senin
(58 puan) tarafından
Normalde 8. Gün banyo yaparım ama bi kaç aydır bitmesine rağmen bu şekilde kirmizi kahvarwngi akıntı oluyo
(58 puan) tarafından
Geçtiğimiz salı 8 gün olmuştu ve bitmişti
-Reklam-
0 oy
(663 puan) tarafından
10 gün boyunca ara sıra kahverengi akıntı bile geliyorsa olmaz diye biliyorum cnm 
(58 puan) tarafından
Geçtiğimiz salı günü temizlendim çok şükür canım 8. Gün banyo yaparım biter Allahin izniyle ama ara ara kirmizi kahvarengi şekilde gelio akıntı
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Adetin kaç gün sürdü Eğer 10 gün sürdüyse 10 günden sonra özür olarak namazını kılmaya başlayabilirsin Ayrıca namaz esnasında akıntı geliyorsa namazı bozmaz ama namaza başlamadan iç çamaşırına değse iç çamaşırını değiştirip tekrardan abdesti alman lazım
(58 puan) tarafından
8 gün de tamamen kesilio canım sonrasında ama kırmızımsi kahvarwngimsi şeyler gelio . Öğlen namazimi kıldım evden çıktım ve disaydayekn yine geldi ikindi akşam namazimi kılamadim tekrar dus aldım napmam geeekio tamamen kesilmesi mi gerekio yoksa geldikçe banyo yapmam namazimi kilmam mi gerekio çünkü bugün 12. Gün oluyo
(6,289 puan) tarafından
Hayır canım 10 gün boyunca kılma zaten 10 günden sonrası özür olmuş oluyor yani gusül almayacaksın sadece normal abdest alacaksın her vakitte iç çamaşırına da değerse değiştireceksin yani her vakit için gusül almana gerek yok 10 günden sonra Ama eğer bugün 12 gün ise normal Her namaz vaktinde gir normal abdestini Al çık yani duşa gerek yok
(58 puan) tarafından
Tamm canim Allah razı olsun bilgi verdiğin için
0 oy
(2,719 puan) tarafından
15 gün geçmişse 24 saati tamamlamış sa özür sayılır
(2,719 puan) tarafından
Şafi 15 Hanifi 10
(58 puan) tarafından
Hanifi mezhebindenim canimda dediğini anlayamadım pek
(2,719 puan) tarafından
10 gün tam dolacak ondan sonra gusül al namazını kıl,
(58 puan) tarafından
Tamm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 249 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 374 göst.
8 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde biiiiz (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,204 soru

24,382,081 cevap

348,802 kullanıcı

...