0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar.

Geçenlerde 2 3 gün koltuk altımda 2 tane şişlik oluştu biri küçük biri büyük sivilcedir diye umursamadım

Ama dünden beri yine çıktı o şişlikler yine aynı yerde ve aynı şekilde biri küçük biri büyük olacak şekilde dokundukça acıyor sivilce gibi falan da değil ucu buca yok sert biraz 

Neden oluyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen ? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım doktora göster mutlaka yağ bezesi olabiliyor
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim yarın acile gideceğim. Yağ bezesi dediğiniz şey sıkıntı yaratır mı ?
-Reklam-
0 oy
(405 puan) tarafından
Benim gecensene falan çok çıkıyordu ama hiç doktora gitmedim anneme sormuştum bendede oluyor bişey olmaz demişti..artik cikmiyor ama sen ne olur ne olmaz görün doktora yinede
(9 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim bugün gideceğim acile
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Biz ne desek olmaz doktora gidip göstermen lazım bizimki sivilce olur sende ki başka bişey belki. Benim koltuk altımda devamlı oluyor geçti derken bidaha. Yağ bezesiymiş. Fındık büyüklüğünde ele geliyor sonra geçiyor. Sen yinede bi baktır. 
(9 puan) tarafından
Evet benimki de öyle dokundukça falan acı veriyor
(1,391 puan) tarafından
Evet acı veriyor dediğin gibi sen yinede bir baktır
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Peki acı hissi var mı ağrıyor mu 
(9 puan) tarafından
Dokundukça acıyor kıyafet falan deyince de acıyor
(1,935 puan) tarafından
Benimde başıma geldi de ama ben ağrıdan duramıyordum acile gittim genel cerrahi uzmanı görsün dedi gittim ufak bir operasyon ile patlattı intihap toplamış içten dedi onları geçti şimdi çok şükür
0 oy
tarafından
Yağ bezesi olabilir canım
(9 puan) tarafından
Birşey olmaz demi ondan ya ilk defa oldu çünkü internetten baktım kanser falan yazıyordu tedirgin oldum
tarafından
Sen git önlemini al canım yağ bezesiyse sorun olmaz ama belki başka bişeydir ihmal etme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvgul (3,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde SedaEmrem (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,824 puan) tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,766 cevap

41,299 kullanıcı

Kategoriler

...