0 oy
411 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,035 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2 buçuk yaşında ateşi yüksek düşmüyor dünden beri ne yapabilirim evde acile gittik ilaç verip yoladilar ama fayda etmiyor soğuk kompres yaptım duş aldırdım ateş düşürücü verdim 

5 Cevaplar

0 oy
(5,753 puan) tarafından
Çorabına limon sık giydir gece hemen düşürüyor canim
(7,035 puan) tarafından
Kuzum şuan çok yüksek şuan yapsam olurmu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin evladına 
(7,035 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
0 oy
(845 puan) tarafından
Limon koltuk altına ayak altına sırtına limon hata çorabın içine kabugu ile koyabilirsin 

Ateş düşürücü ciddi kimyasal koruyucu maddeler var limon pat dıe alıyor ateşini
(7,035 puan) tarafından
Kuzu şuan yapsam olurmu ila gecemi yapmam lazkm  yukatdabir arkadaş gece yap demis
(845 puan) tarafından
Yooooo ateşi varsa yap sırtına sür alerji yapmaz ınsaAllah ben her ateşini hep öyle indirdim ve cayır cayır yanardı hiç bir zaman da ateş düşürücüde vermedim koltuk altlarını unutma sür
Hani çocukken annlerimiz de bizim atletleri sirkeler dı ateşimiz düşerdi bebeklerde asit oranı yüksek dıe önermiyorlar ama limon çabucak indiriyor zaten
(845 puan) tarafından
Biz korona geçirdik Allah'ım kusuyorlar bebekler çok ağır atlatdılar uyumuyor lar eşim korona limon ile hep indridim ateşlerini neler denemiştim
Sırtına karabiber birşeyler havluya sabun sürüb sırtına koymalar etkileri pek olmadı karabiber de yaktı sırtını
Ama limon  MasaAllah çok etkili ateş de
(7,035 puan) tarafından
Direk kabuğu ile sırtına mi sürdün canım
(845 puan) tarafından
Limonu ikiye kesib sırtına koltuk altına sürebilirsin eline azıcık suyu sıkın iyice ıslanması için topuklarınada sur suyunu
Ekstra akşam Ama ayağının altına akşam uyucağı zaman  bir dilim kabuğu ile kes ayak altına koy çorab giydir bir şey kalmıyor Allah'ın izniyle
Ya şafi çek
0 oy
(17,800 puan) tarafından
Canim eğer bişeyler içiyorsa sade maden suyu içir. Ateşini düşürüyor. 
(7,035 puan) tarafından
Tamam Allah razı olsun onuda deneyecem hemen
(7,035 puan) tarafından
Bide canım ne kadar vermem laizm
(17,800 puan) tarafından
Canim fazlasi hipotermiye sokabiliyor diye biliyorum. Içebilirse 1 bardak içir.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah azze ve celle şifa versin udi hindi yagı içirebilirsin ateşte etkilidir birde çörek otu yağı hem içirip hem eklem yerlerine sürebilirsin
tarafından
Ilık su ile duş aldır canım birde bol bol su içir o da faydalı olur inşaAllah
tarafından
Canım oğlun nasıl oldu iyidir inşaAllah
(7,035 puan) tarafından
Çok sağol balım şuan iyi burdan arkadaslar limon sur demişti  limon sürdüğüm gibi oğlumun ateşi düştü ayaklandı elhamdülillah ❤️❤️
tarafından
Elhamdülillah canım çok sevindim Rabbim muhafaza eylesin ❤️❤️
(7,035 puan) tarafından
Amin ecmain cnm Allah razı olsun ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
+2 oy