Simdi sakın ol. Bunlari seni korkutmak için yazmıyorum sadece bende yaşadığım ve seni çok iyi anladığım için yazıyorum. Bebegim yaklaşık iki haftalikken aynisini bende yaşadım ( kis bebegi) . İki kere elimde mosmor oldu kafayı yedim korkudan. Hemen doktora gittik. Doktor burnunun tıkalı olabileceğini söyledi ve bir izotonik damlayla burnunu açmamız gerektiğini söyledi. Eczaneden aldik. Bir iki gün acıyorum emziriyorum ama gene ayni. Baktım olacak gibi değil tekrar gittik. Bu sefer bir çocuk doktoruna randevu alarak gitmiştik ( İlki acildi) Doktor solunum yollarını açık tutamadigimizdan geniz akıntısı başladığını, ve ciğerlerine indiğini söyledi. Orda burnunu nasılsın açmamız gerektiğini gösterdi. Oyle bir iki damla ile olacak iş degilmis " bebeklerde burun yikama" yazarsan YouTube a ne demek istediğimi görürsün. Bize o acildeki Doktor bunu ogretmedigi için çocuğumun ciğerlerine aktı ve kizim 1 hafta yoğun bakımda tedavi gördü. Çok zordu. Şunu söylemeye çalışıyorum. Bebekler hayatlarının ilk 4 ayı ağızlarından nefes alamazlar. Dolayısıyla burnunda herhangi bir akıntı başlamışsa emerken nefessiz kalıp bogulabilir. Sana tavsiyem acile gidin. Hemşireler orda serum fizyolojik ve şırınga ile burnunu yıkasınlar. Doktor ciğerlerini dinlesin. Eğer ciğerleri temizse size önereceği şey bu olacaktır zaten. Korkmayın. Gayet güvenli bir yöntemdir. Kizim yoğun bakımdan çıktıktan sonra korkumdan bu işlemi her gün yaptim kızıma. Su an 3 Yaşına girecek hala ne zaman geniz akıntısı başlasa bu şekilde burnunu aciyorum ve hasta olmadan atlatiyor. Çok geçmiş olsun lütfen ihmal etmeyin. Tekrar etmek istiyorum bebekler ilk 4 ay ağızlarından nefes alamazlar