0 oy
172 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (82 puan) tarafından

Anneler cam rendede elma rendeleyince neden köpük köpük olur (elma çok suluydu, hatta rendelerken kararmaya başladı)


2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Nişastalı ve şekerli olduğu için sanırım
(82 puan) tarafından
Normaldir yani
(4,658 puan) tarafından
Normaldir tabiki. Köpük köpük oluyo ben de cam rende kullanmıştım
(82 puan) tarafından
İyi bari ya . Tattigimda tadı normaldi pekmezde karıştırdım biraz gayet iyiydi ama korktum bı an sıkıntılı miydi diye
(4,658 puan) tarafından
Yok kuzu cam rende köpürüyo sonra ben muzla karıştırıyordum yada başka meyve ile falan geçiyodu köpüğü.normal sıkıntı yok
(82 puan) tarafından
Sevindim çok teşekkür ederim yorumunuz için
(4,658 puan) tarafından
Rica ederim ;)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Zazahal58 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,557 göst.
+1 oy
2 cevap 148 göst.
21 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yalan.4545 (663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 347 göst.
7 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,485,025 soru

24,283,218 cevap

342,895 kullanıcı

...