0 oy
376 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (519 puan) tarafından
Kızlar bugün doktor randevum vardı nstye baglandım iyi dediler nstye sonra doktor açılma var mı diye baktı hiç açılman yok dedi ama bugündür özellikle son 2 saattir belden vuran kasılmaların oluyor beraberinde karnım taş gibi kesiliyor 20 25 sn sürüyor o sırada biraz kasiklarimda ağrıyor ve geçiyor daha 35+2 yim bu nedir sizce

3 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bence bekleme hemen acile git canım 
(1,818 puan) tarafından
Hi ben pimpirikliyim biraz canım o yüzden
(519 puan) tarafından
Yoruldum canım artık ya başından beri sorunlu bir hamileligim var ilk 4 ay  mide bulantısı sonraki 2 ay baska sıkıntılar sonra zaten göbeğim büyüdü ağırlastim mide yamalarım var aşırı derecede insanlıktan çıktım resmen
(1,818 puan) tarafından
Az kaldı canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah bende zor dönemler geçirdim 4 bebek kaybetim ama inan o günleri hatırlayınca bu gğnlere şükür ediyorım
(519 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım kusura bakma Allah sabır versin inşallah bu bebeğini sağlıkla sihhatle kucağına alırsın
(1,818 puan) tarafından
Çok saol canım amin hepimiz sağlıkla alallım inşallah ❤
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Kasılma yaparak Vücud kendini doğuma hazırlıyor, sol yanına yat, yalancı sancı ise geçiyor. Geçmiyorsa sahici sancı gibi...
(650 puan) tarafından
Önümüz de haftasonu... Acile gitsen biraz perişanlık yaşarsın, pazartesiye kadar dayanabilirsen dayanmaya çalış. Dayanamaz olunca acile gidersin. İnşallah hafta sonunu sıkıntısız geçirirsin
(519 puan) tarafından
Inşallah canım bugün nst de nstyi çeken hemşire biraz kasilman çıkmış demişti sonra doktor birşey demedi ama sonra eve gelince de sık sık olmaya başladı
(650 puan) tarafından
İnşallah zamanı gelince olur. Allah bir avazda( eskilerin deyimiyle) kurtarsın. Sağlıkla sağlıklı huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
(519 puan) tarafından
Inşallah canım amin Allah bütün hamilelelere yardık etsin inşallah
(650 puan) tarafından
Amin inşallah. Biz 10 gün önce kasılma kanama yaşayıp ( 24. Haftada) 6 gün hastanede yattık
0 oy
tarafından
Aynen kasılma o canm bebeğin yeri daralıyor asagya baskı ettikçe senin karnın taş gibi olur şuan bu haftalar da çok normal
(519 puan) tarafından
Bugünkü 15 kez filan oldu ama canım normal mi bu kadarı
tarafından
O kdr olduysa acile git giriş al nst ye koysunlar açıklık varsa ciğer gelistici iğne yapsınlar
(519 puan) tarafından
Şimdi daha iyiyim canım doktor dün sabah açıklığa baktı yok dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 91 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzemaden (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzemaden (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,815 soru

24,021,356 cevap