0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (706 puan) tarafından
Hareketleri düzenli değil az hissediyorum normalmi daha randevuma çok var 

5 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ne zamandir hissediyorsun hareketlerini belli dönemlerde azaliyor hareketleri cok gittim hastaneye uyuyodur ondan diyodu cikolata ye soluna yat canim hissedersin 
(706 puan) tarafından
19 dan beri hissediyorum canım net bir şekilde
-Reklam-
0 oy
(8,563 puan) tarafından
Ben bu konuda herkezi korkutuyorum normalde ama iyilikleri icin 30 haftalik hareketleri yavaslayan cocugum 35 haftalikken hic hareket etmedi doktora gittimde kalbi durmustu
(706 puan) tarafından
Yaa Allah korusun. Sanada bol sabır versin rabbim hayırlısından tekrar nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah
0 oy
tarafından
Öncelikle takip et tatlı birşeyler çikolata falan ye. Misal benim uzanip sola dönünce çok hareket eder bu şekilde seninde farklı şekillerde hareketi daha çok hissettiğin şeyler varsa dene. 

Uzun sürerse kesinlikle bı doktora görün nolur nolmaz

32 haftalık hamileyim geçen gece midem bulandı istifra ettim o saatten sonra bebegim hareket etmedi bir buçuk gün hiç hissetmedim acile gittim doktor uyuyor dedi karnimi falan biraz cihazla salladi gibi ve uyandi. 

Şunu da söyledi çok fazla kendini yorarsan bebeginde yorulur uzun uyuyabilir. 

Dediğim gibi yinede görün uzun sürerse belli olmaz
(706 puan) tarafından
Çok şükür hareketlendi havuç suyu içtim seviyor herhalde beyefendi ancak ona tepki verdi
tarafından
Şükür:):)
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Randevuma var demişsin ben randevu bile bulamıyorum :) Allah'ın emrine kaldım valla. Bende bu aralar az hissediyorum ama Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma aynı haftaddayiz galiba bende 25 haftalık oldum bugün 

(706 puan) tarafından
Bende yarın 25 oluyorum aynıyız canım hissettim çok şükür korkuyorum bir kaybim var inşallah Allah yaşatmaz bir daha kavuşsamda kurtulsam şu korkulardan
(1,024 puan) tarafından
Bende geçen sene kürtaj oldum kalbi durmuştu inşallah yaşamayız birdaha
(706 puan) tarafından
Aynı şekilde bende öyle canım inşallah
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Gün de bir kac kez hissediyor musun? Belki arkasını döndü öyle olunca hareketler az hissediliyor 
(706 puan) tarafından
Evet canım bir kaç kez hissediyorum ama çoook çok azdi ondan korktum belkide dediğin gibi dönmüştür ama tekrar iyi bir tekme yedim de içim rahatladı hahaha

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 273 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elif vurkan (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 653 göst.

414,270 soru

12,467,420 cevap

46,952 kullanıcı

Kategoriler

...