0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Ya yediklerime dikkat ediyorum abur cubur çok yememeye çalışıyorum ama kahve yanına kek kurabiye bazen burçak bisküvi kesin bir şey koyuyorum sanırım onlar benim kilo almamı sağlıyor bu dukan birasına tekrar başlayacağım büyük ihtimalle O bitince tarçınlı su sıra sıra giderim ama artı olarak da yeme isteğimin kesilmesini istiyorum akşam özellikle çocuklar uyuyunca çayın yanına bir şeyler yapıp yemek istiyorum yani bu psikolojik sanırım insan kendini ödüllendirmek istiyor kafa dinlerken sevdiği şeyleri yapmak istiyor ama bu da vücut için çok zararlı sizler neler yapıyorsunuz yaşam standartlarınız yaşam şekliniz nasıl amaç sohbet muhabbet tavsiye fikir şimdiden teşekkürler

4 Cevaplar

+1 oy
(9,108 puan) tarafından

Of ben de sendenim. Akşam çayın yanına illa bişi yemem lazım. Çerez tatlı bisküvi. Hiç olmadı bir parça çikolata yiyorum :D 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Tam yiyecekken Çinlilerin fare yeme videolarını izle hemen kesilir iştahın :D

(1,447 puan) tarafından
Böğhh anam nereden geldi o aklına .
tarafından
Ahahaha geçen yanlışlıkla karşıma çıkti kardeşimin tiktok hesabında o gün hiçbir şey yiyemedim hep gözümün önüne geliyordu
Şaka yaptım ama sen izleme:⁠-⁠)
(1,447 puan) tarafından
Izlerim izlemesine sıkıntı olmaz da yemek konusunda beni etkileyeceğini sanmıyorum
0 oy
(12,803 puan) tarafından
Bak bi arkadaş demişti ya limonlu kahve yi

Geçen sabah aç karnına içtim bütün gün canım hiç bişi istemedi ama mide bulantısı yaptı bende Bi daha içmedim 
(1,447 puan) tarafından
Hiç duymadım onu
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Asko yaşam standartimiz mı kaldı ya bir bardak çaya şeker atabilmissem dünyalar benim unutmussam acı acı iç o çayı :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluyum (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 237 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra.. (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aslsmyr (802 puan) tarafından soruldu

411,344 soru

12,382,461 cevap

43,305 kullanıcı

Kategoriler

...