0 oy
813 göst.
Aile kategorisinde (2,102 puan) tarafından

image

Merak edenler vardı :D Çiçek yaptırmış herif, birde yemeğe götürdü <3 internetten kendine istediğin şeyin siparişini ver dedi. Ayakkabı siparisi verdim bende pazartesi de elimde olur inşallah. Bu günlük bu kadar. :D kemancı aradı gözlerim ama yukk :angel:

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,816 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah mıtluluğunuzu daim etsin cnm nazar deymesin canım❤
(2,102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cümlemizin kini inşallah ❤❤❤
(1,816 puan) tarafından
İnşallah canım❤❤❤
(2,102 puan) tarafından
Mckk ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Engelleyin kızlar aşırı mutlu :D
(2,102 puan) tarafından
Agshjajskak :)
Şey ama yaaaa :)
Pazartesi daha çok mutlu olucam o zaman engelleyin :)
0 oy
tarafından

Engelleyin kızlar aşırı mutlu :D

0 oy
(1,065 puan) tarafından

Allah daha çok mutluluk versin

Bizde bakalım böyle benim kocaya bugün evlilik yıl dönümümüz derim eee nolmuş meral nolmuuşş deer bende  yok bişi derim  ama inatla akşama  kadar bi sürpriz beklerim her sene ama foosssss çıkar  umdugumla kalırım:angry:   baktı haka laf sokuom ben insan bi mesaj bari atar  derim iyi hadi gel kahve ısmarlim der    asker  arkadaşıyım  yaaaa  ondaan :angry:

(2,102 puan) tarafından
Farkındayım:) kendi ekşinini kendin yarat kız:) ben hep evde ekşin yaratırım:) şimdi kapıyı bantlama gibi bi düşüncem var çocuk uyusunda bi :)
(1,065 puan) tarafından
Abooo     hayatta şakayı sevmez ne yaratcam ben öyle bişi yapsam  kaçcak delik ararım bizimki biraz şey aksi  herseye memnun  olmaz espri bile yapmaz dşün varsa yoksa  iş konuscak yada hesap kitap yapcak ben şakalaşsam götün başına denk ben 40 takla atıom iş güç die der heves kalmaz
(2,102 puan) tarafından
He o zaman bisey diyemem yavru. Enişte kaç yaşında ki
(1,065 puan) tarafından
37  yaşında canım
(2,102 puan) tarafından
He olgun biri o yüzden şakaları kaldıramiyabilir yavrum
0 oy
tarafından
Mutlulugunuz daim olsun kuzum benim daha guzel yillariniz olsun allah birbirinize bagislasin  kotu gozlerden korusun yuvanizi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(2,102 puan) tarafından
Allah razı olsun aşkım ❤ rabbim sizinde o mutluluğunuzu hep daim kılsın ❤ kem gözlerden uzak eylesin hepimizi  :) ❤❤
0 oy
(704 puan) tarafından
Aynı ben bnmkide yemeğe götrmştü eve çiçekle glmşti internetten istedgn bişi al demşti :D
(2,102 puan) tarafından
Ne kadar da düşünceliler aslında dimi :) ya ben herşeyi kolay beğenmiyorum eşim bana ne alsa hep değiştirmisimdir. O yüzden sen yine beğenmezsin benim aldigimi kendin beğendiğini al dedi :) yoksa şimdi ona kalsa iğrenç bir ayakkabı almıştı;)
(704 puan) tarafından
Geçen sene beş taş almş glmş eşim bu ne ya demişim :D oda dediki hç değilse beğenmiş gbi yapsaydın :) gttm değiştrdm biz kadnlar öleyz
0 oy
tarafından
Yaa çok sevindim senin adına ne güzel canım hep mutlu ol ❤ Kemancı yok muydu tuh :DD
(2,102 puan) tarafından
Playback yaparız giii:) yok ben murat bozu istiyorum:)
tarafından
Höh gariii  :D Yanına da Hadise ister mısın? Kxjckfjf
(2,102 puan) tarafından
Yoh canım kalsın ben kendim dans ederim o kari yerine :)
tarafından
Hahaha mantıklı bencede :DD
(2,102 puan) tarafından
Tabiki hem daha iyi kiviririm:)
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Allah bozmasın cnm işte  biz kadınlar daha olsun olsun diyoruz adam çiçek almış yemeğe götürmüş hediye  daha ne olsun
(2,102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım.
Aynen öyle. Çok bile düşünmesi yeter
0 oy
(220 puan) tarafından
allah mutlugunuzu daim etsin canim 
(2,102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cümlemizinkini inşallah:*
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Masallah masallah canimm benimm allah bozmasin nice yillariniz olsun ❣
(5,519 puan) tarafından
Insallahhhh:))) darisi benim oduna 3 yildir hatirlamiyor bende hatirlamiyom ☺️☺️
(2,102 puan) tarafından
Inşallah senin herif te bu sene kutlar :)
Ay yok herşeyi unutsun ama evlilik yıldönümünü ve çıkma tarihimizi unutmasın. Bir keresinde kredi kartına şifre koymuş ne koydun söyle dedim çıkma tarihimizi dedi. Laa o an unuttum kasa da kaldım öyle bi daha aradım ya aşkım şey şifre neydi dedim. Hatırlamadın dimi ormantik karı dedi kendisi söyledi :) sürekli sorarım unutursa cıkssss higkk sesini duyarım:)
(5,519 puan) tarafından
Hahaha benim hikkg ta fayda etmiyorr ;))
Cok guzel boyle ozel gunleri kutlamak ama dogum gunu mu bille kutlamaz ben her sene kutlarim onun dogum gununu :))
(2,102 puan) tarafından
;) dicektim ki sen kutla oda utanır bidahakine kutlar diye neyse valla eniştemiz gerçekten odunmus he :) olsun deger vermesi sevmesi bile yeter
(5,519 puan) tarafından
Hahha odun ki ne odunn ☺️☺️
0 oy
(122,451 puan) tarafından
Ooowww eee eniştemiz yapmış jestini sen naptın 
(2,102 puan) tarafından
Yaptı valla :)
Ben ona mağazadan kazak, tişört, dedorant ve parfüm aldım. Yeter bu kadar :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 422 göst.
0 oy
5 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seherl (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Serapse (109 puan) tarafından soruldu

403,975 soru