+2 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Son zamanlarda arkadaş ve ailemde hep kötü giden evlilikler gördüm. Erkeklerin çoğunun sapkın fikirlerinin olduğunu ve hayvani düşüncelerinin olduğunu ama bunu bizlerden sakladığını düşünüyorum bastıramayanda başka kadınlarla yaşıyor. Hayatımızı birine göre inşa ediyoruz kendimizden ödün veriyoruz ona saygı ve sadakat besliyoruz biz kadınlar sevmesek bile sadakatimizi koruyoruz evimize sahip çıkıyoruz ama erkeklerin çoğunun böyle değer yargısı yok. Belki de her şeyi bir gün bizi aldatacak ya da çoktan aldatmış adam için yapıyoruz. Erkekler hep bir yerde bastırılmış duygularını yaşamaya çalışırken bir eve kapatılıyoruz son zamanlarda hep bunları düşünüyorum. Sizin bu konuda fikirleriniz neler ?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aklı olan evlenmez evleniyorsada maddi geliri olcak erkeklerin çoğu parasız kadına saygı göstermiyor artik
-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından
Söyledikleriniz her iki cinsiyet için de geçerli. Sadece erkekler aldatmıyor sonuçta karşısında bir kadın var yani tercihi farklı değilse. Bu insanin değer yargılarıyla alakalı.
0 oy
tarafından
Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat katılmıyorum çünkü eşim de asla boş durmuyor hem çalışıyor ayriyeten ek iş yapıyor evini iyi geçindirebilmek için ben buna çok saygı duyuyorum. Çalışkan oluşuna, çabalamasına. Eşimle 5 yıldır birlikteyiz karakter olarak çok düzgün bir insandır. Herkes tarafından sayılır birisidir esime güveniyorum çünkü o güveni bana veriyor. Bana sevgisii hep hissettiriyor. Evet, ev isi, çocuk bakımı bana ait erkeklerin çoğu ne yazık ki annelerinden bu şekilde büyütüldüğü için hep böyle şeyleri yapmaya meyilli değiller ama iyi ki evlenmişim hayatim eşim ve kızımla anlam kazandı. Çok şükür yuvam oldu
0 oy
tarafından
bunun cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum.kadinlar da var bunu yapan malesef.etrafa göre evliligimizi eşlerimizi sorgularsak kafayı yeriz sanirim.hayati gelişine yaşıyoruz işte dualarla,tedbirlerle.allah hayırlı eşler nasip etsin herkese
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Senin evli oldugundan bile suphem var :)
0 oy
(461 puan) tarafından
Erkek çoğunlukta olsa bile . Artık bu işin kadın erkeği kalmadı daha bu gün tv de görden yaşlı kadın aynı mahallede sevgilisinin evine kaçmış. Sadece erkekler ulu orta yaparken kadınlar gizli saklı yapıyor. Bence vakti zamanında bazı duyguları bastırılmış (aile tarafından ) ve bu bastırılan duygular bir süre sonra ortaya çıkıyor. Hiç eşim için öle birşey düşünmedim , kendim için de. ( Asla eşim yapmaz demem , erkek değilmi bir nefis ötesinde herşey ) ama genede eşimden beklemem. Zaten yaparsada kendini kapının önünde bulur :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 231 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 559 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 367 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ebru gunes (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.