Kuzular benim oğlum oturuyor çok güzel oturuyor ama sevmiyor 10 dakika veya yarım saat sonra sıkılıyor oturmaktan hemen kendini atıyor yüz üstü uzanmayı seviyor neyse kaynım dedi oturtabiliyor mu dedim evet bıraktım yere oturdu bir 10 dakika sonra önünde oyuncak olunca kendini yüz üstü attı oyuncaklarla oynamam için aboo çocuk niye oturmuyormuş belinde bir sorun mu varmış nasıl uzun süre oturmazmış abi sevmiyor çocuk diyorum yok nasıl oturmaz diyor neyse baktım bu sefer de diyor bu niye kilolu neyle besleniyor dedim ameliyattan önce ek gıda alıyordu ameliyattan sonra hiç almıyor sadece anne sütü dedim olmaz böyle kilolu mu olur bebek baksana yanaklarına niye kilolu doktora gösterdiniz mi sorunu neymiş dedi abi dedim her ay kontrole gidiyoruz doktor normal diyor çünkü ek gıda çok az alıyor sadece anne sütü o da obezite yapmıyormuş dedim bu sefer de ameliyatlı parmağı diyor bu niye düzelmemiş hala niye şiş doktor nasıl yapmış bu küçük kalmış tekrar gösterin en son sinirlendim abi her şeyi normal kilosu oturması eli hepsi normal çocuğun yeni dikişleri açıldı daha tam düzelmedi bile dedim biraz sesimi yükselttim anca öyle sustu
Beni delirtiyor bu aile ya gerçekten çileden çıkıyorum bunlar yüzünden