0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuzular benim oğlum oturuyor çok güzel oturuyor ama sevmiyor 10 dakika veya yarım saat sonra sıkılıyor oturmaktan hemen kendini atıyor yüz üstü uzanmayı seviyor neyse kaynım dedi oturtabiliyor mu dedim evet bıraktım yere oturdu bir 10 dakika sonra önünde oyuncak olunca kendini yüz üstü attı oyuncaklarla oynamam için aboo çocuk niye oturmuyormuş belinde bir sorun mu varmış nasıl uzun süre oturmazmış abi sevmiyor çocuk diyorum yok nasıl oturmaz diyor neyse baktım bu sefer de diyor bu niye kilolu neyle besleniyor dedim ameliyattan önce ek gıda alıyordu ameliyattan sonra hiç almıyor sadece anne sütü dedim olmaz böyle kilolu mu olur bebek baksana yanaklarına niye kilolu doktora gösterdiniz mi sorunu neymiş dedi abi dedim her ay kontrole gidiyoruz doktor normal diyor çünkü ek gıda çok az alıyor sadece anne sütü o da obezite yapmıyormuş dedim bu sefer de ameliyatlı parmağı diyor bu niye düzelmemiş hala niye şiş doktor nasıl yapmış bu küçük kalmış tekrar gösterin en son sinirlendim abi her şeyi normal kilosu oturması eli hepsi normal çocuğun yeni dikişleri açıldı daha tam düzelmedi bile dedim biraz sesimi yükselttim anca öyle sustu 

Beni delirtiyor bu aile ya gerçekten çileden çıkıyorum bunlar yüzünden

19 Cevaplar

+3 oy
(619 puan) tarafından
Peki senin neden beynin yok deseydin. Fikirsiz ya iyi yapmissin. Sustukca ustune geliyorlar.
tarafından
Ya çocukta öyle kusur arıyordu ki görmen lazım ya böyle bir şey yok ya
(619 puan) tarafından
Biliyorum canim benim kizim yüz üstü durmaktan nefret ediyor durmuyordu. Hani koyarsin 4 5 aylikken döner ya. Allahim ne kusurlar bilmem ne. Sonra bi anda kendi kendine döndü. Herkes konusur duracagi yeri bilmeyeni de sen sustur.
-Reklam-
+2 oy
(3,457 puan) tarafından

image

bunu bırakayım buraya..
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Kocan birşey demiyor mu durumda.
tarafından
O da normal falan diyor ama adam anlamıyor ısrarla devam ettiriyor
(3,888 puan) tarafından
Kendi çocuğu durmuyor hareketli arsız sırf bu yüzden seninkine de kusur bulmaya çalışıyor
0 oy
tarafından
Başkası olsa yüzüne bakmıcağımız insanları eşimizin hatrına baş köşede ağırlıyoruz işte
tarafından
Evet ya yemin ederim eşim için olmasa suratlarına bile bakmam
0 oy
(52,704 puan) tarafından
Küçücük bebeğe takmış kusur ariyo 
tarafından
Hemde nasıl takmış vallahi gittiler hala sinirden başım ağrıyor
(52,704 puan) tarafından
Esin bisey demedi mi hos onlar anlamaz boyle seyleri ona normal muhabbet gelmiştir
tarafından
O da diyor normal galan ama adam anlamıyor ki
(52,704 puan) tarafından
Benimde eltim kizima yok boyu uzun degil diyo ki uzun olmasada olur gerci saci az diyo ama tek tek söylüyor az sinir oluyorum ☺️☺️☺️
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Kusur yazmaya mı gelmiş Ayy sinir ya pardon ama Hamza nın po.kunu yesinler karılı Kocalı ikiside sinir oldum ben bile 
tarafından
Ya çocuğun her hareketinde kusur aradı adam ya her hareketinde anlatıyorum anlamıyor hala konuşuyor
(3,832 puan) tarafından
Kurban olsunlar kendi arsız bebelerinden sonra yadırgısamışlardir tabi uslu duran yavrucagi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hey Allah ım ağzı olan kafam var sanıyo deseydin ki sen kendi bebenle ilgilen azıcık ilgi verde bebe her bebeyi kıskanmasın 
tarafından
İşte sorun da burda 5 çocuğu var biri üvey hiçbiriyle asla ilgilenmiyor sevmiyor konuşmuyor oynamıyoe o yüzden bilmiyor
(1,831 puan) tarafından
Ay bunlar sorunlu bacım ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi
tarafından
Kız hiç görüşmüyorum eltime gitmiyorum o da ayda bir belki gelir başka yok
(1,831 puan) tarafından
En iyisini yapıyosun ne kadar uzak o kadar iyi bazıları
0 oy
tarafından
Kiskanmis olabilir yanlış anlama tatlım senin bebeğini kiskanmis kusur aramış gibi özellikle 
tarafından
Ya bir görseydin o kusur arayışını anlatamam ya gerçekten
tarafından
Boşver tatlım çatlasın kendi kendine  hiç takmaya değmez böyle insanları ufacık bebek bile cekemiyorsa boşver
0 oy
tarafından
Sen drdan iyi biliyorsun heralde derdim ben olsam. Her bka karışıyorlar. Bebeğime.bahane bulmaya mi geldin desydin manyakk ya 
tarafından
Çocuk elini oynatsa kusur arıyordu ya düşün
tarafından
Bkunu yesin oğlunun :)) manyaklar takma. Cahil ya hiç uğraşma he de gec. Bı sizin çocuk mükemmel abi he .de
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Bide sen doğur senin çocuğunu görelim bakalım nasıl doğurup büyütüyosun deseydin..dengesiz ne var sanki el kadar çocukta  ne kusuruymuş o kendinde arasin kusuru 
tarafından
Ya bak 5 çocuğu var biri üvey ve hiçbiriyle asla oynamaz konuşmaz sevmez muhattap bile olmaz o yüzden bilmiyor bir çocuk ne yapar ne eder
0 oy
(218 puan) tarafından
Kıskançlık gizlenen hayranlık belirtisidir diyorum sen anla ıllaki senin güzel çocuğun da öyle afedersin edepsiz mi olmalı kimseye laf etmiyorum ama diğer postunda okudum kanım çekildi okurken bebeği kucağından indirme yazasım geldi Allah sabır versin sana 
tarafından
Ya keşke görseydiniz ya çocuk elini oynatsa kusur aradı ya düşün
(218 puan) tarafından
Herkes kendi çocuğunu bildiği gibi büyütsün. Ilerde seninki de büyüsün o zaman belli olur kim doğru yapmış kim yanlış büyük konuşmayım ama adam olacak çocuk afedersin şeyden belli olur o hesap yani.
0 oy
(988 puan) tarafından
Sen kaynına söyle erkeklıkten kaynanalıga telfi etsin var o potansiyel 
tarafından
Vallahi kaynanam asla böyle değil ya
0 oy
tarafından
Kesin çocuğuna yapma dedğin içindir cnm buarada geçmiş olsun ne amaliyatı oldu hamza
tarafından
Saol canım fazladan parmağı vardı ayağında ve elinde onlar alındı ameliyatla
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Gevşek ağızlı ne olacak bunlar karıdan da beter oldular durmadan konuşuyorlar 
tarafından
Ya illa bir kusur bulacaktı ya
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Haklısın niye bu kadar ard arda sorular soruyor bunlatiyo insanı ne garipler valla
tarafından
Ya açıklıyorum da bak abi diyorum böyle böyle yok anlamıyor
(2,173 puan) tarafından
Bide sorguya çeker gibi ay boşver bence hiç gidip gelmeyin bir müddet resmi durun
tarafından
Ben hiç gitmem eltime oğlu yüzünden o belki ayda bir gelir
(2,173 puan) tarafından
Hı ayda birde daha idare ediverin ama uyar oğlunu karışmasın seninkine çok yaramazmis anladığım kadarıyla babası da kendine benzetmiş çocuğunu
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Canım kilosuna takıldığına göre kıskanıyor bence

Çok saçma yaptığı boşver 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Görüşmeyin tavır alın çocuk ayrı anası ayrı babası ayrı problem çok sıkıcı.. 
0 oy
tarafından
El kadar melekte mi kusur ariyo ? Bey insizz sünepe 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bence kaynın kendi görünsün doktora Algida sorun yasiyo herhlade Allah'ım yaa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 265 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 151 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cennet12 (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,893 soru

23,671,810 cevap

309,620 kullanıcı

...