0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Arkadaşlar yemek yiyemiyorum bu ilacı içince ve sürekli bı anı gerginlik ağlama var yemek yiyemiom ac deglm hiç yemedim normalde çoktan yemem lazmdi folik asit iştahsızlık yaparmi arkadaşlar:(

2 Cevaplar

0 oy
(13,014 puan) tarafından
Sanmiyorum yapacagini hic duymadim. Kullanmadan once yokmuydu
(252 puan) tarafından
7 aydır folik kullanıyorum önceden yapmazdı tek mide bulantısı yapardı ama iştahsızlık yaptı nedense
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Aslında iştah açar folik asit ama marka mı değiştirseniz acaba folden qf kullanmıştım ben en az yan etkilisi oydu çokta memnundum 
(252 puan) tarafından
Balım sağlık ocağı verdi başka isim bilmiom bende iştahsızlık yaptı çok :( eczanede diyo onu kullaniyosn devam et diyo değiştirme diyo
(485 puan) tarafından
Ben değiştir derim canım ya faydadan çok zararı var o zaman yani şuan sana
Midemde sıkıntı yaratıyor demek ki bence bi araştır kendine uygun bulursun mutlaka hamile mısın yoksa düşünüyor musun
(252 puan) tarafından
Hayatım ,9 aydır düşünüyorum geçen ay kist vardı kullanmadım bu ay çatlamış yayılmış yumurta ilişki oldu şimdi 7 gün kaldı kullaniom da iştahsızlık anı ağlama sınır normalde regl olucgm zaman olmaz böyle ya bı insan nie durduk yere ağlar agliom diye deliriyom yine agliom bı yandan yemek yiyememem aglatiyo geriliyorm:(
(485 puan) tarafından
Ya kıyamam anlıyorum seni arada geliyolar hepimize bende şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum bütün hepsi etkiliyor tabiki ruh halimizi
Ama her vitamin herkese iyi gelmiyor deneyerek bulabilirsin bence tek birinde odaklı kalma
(252 puan) tarafından
Şu ay bı geçsin varya değiştirir doktor yoksa bn degistircm midem bulaniyo yemek yiyemiom resmen ya:( tek muz yedim oda zoraki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 122 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde GizemAl (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
14 cevap 188 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (407 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,337 cevap

45,612 kullanıcı

Kategoriler

...