0 oy
929 göst.
Diğer kategorisinde (1,091 puan) tarafından
Benim kızım 3 4 aylıkken bebek bakımı için bir uygulamayı indirdim. Sonra oraya bastım buraya bastım baktım soru cevap sayfası varmış. Soruları sordum. Okudum. Yorumladım. Sonra baktım anneler için sohbet sayfası varmış oraya da kayıt oldum, yani buraya:) hamile sayfası var ama umarım bir gün oraya da kayıt olacam. Seviyorum burayı. Çok güzelsiniz hepiniz. Sizler nasıl buldunuz bu platformu? Arkadaş tavsiyesinden mi yada benim gibi beklemediğiniz bir sürpriz mi oldu?

30 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben gebe kaldım takip için indirdim kızımda soru cevaplar yazıyordu online mis bende doktorlar falan yanıtlıyor zannettim :):):) sonra bir soru gördüm cevaplamak istedim üye ol dedi olmadım sildim uygulamayı daha sonra oglusa hamile kaldım tekrar yükledim yine gördüm üye oldum hamilelik bitti burayı gösterdi saçma buldum millet boş konuşuyor dedim elti kaynana  falan ... Sonra kendimi burda buldum oglus 2 aylıktı sanırım yada bir :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen senin gibi tanıştım bende burayla canım 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Ben oğluma 1 aylık hamileydim keşfettim oğlum şuan 5 buçuk yaşında:) kızımda devam ettim kızın da 2 yaşında ♡♡♡♡  gebelik hakkında bilgi sahibi olmak icin indirdim sonra biraz kurcladm buldum burayı çok beğendim 
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Ben gebelik takibi için program arıyordum bunu buldum sonra sohbet yerini keşfettim kurcalarken önce gebelik yerine üyeydim sonra baktım burası daha eğlenceli:))) sonra doğum yapınca bebek bakıma üye oldum
0 oy
(219 puan) tarafından
Bende yeni hamile oldugumu öğrendim ablam da başka Bi hamile sitesi indirmiş bana dedi sende indir bende en üstteki indireyim dedim ablamın dediğini indirmedim ne hikmetse sonra baktım sohbet bölümleri var çok sevdim 
0 oy
(928 puan) tarafından
Hamileyken indirdim sorular geçip duruyor bi kayıt olayım dedim sonra burayı keşfettim burası daha iyiymiş die üye oldum :))) 
0 oy
tarafından
Ikinci hamileliğim de kullanıyordum bu uygulamayı ama hiç fark etmemiştim 2018 de geçen sene oğlumun hamileliğim de tekrar indirdim 3 4 ay sonra gebelik bölümünü fark ettim ondan 3 4 ay sonra burayı farkettim girdim baktım hep şifre filan istiyorlar üye oldum ama hic kullanmadım sonra doğum yaptım buraya baglandım 
0 oy
tarafından

C life diye bi macun vardı onu daha önce kullanan var mı diye ararken bu sayfa çıktı karşıma bende ordan decam ettim 2 yıldır falan burdayım hesap sile sile geldik bugünlere:D

0 oy
tarafından
Hamileydim bnde kurcalaya kurcaya bulmuştm 
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Hamileyken günümü hesaplamak için indirmiştim doğumdan sonra da sohbet sayfasını keşfettim:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 640 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 436 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,785 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 572 göst.