+1 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben yaklaşık bı 10 gün önce temu ile ilgili post açmıştım burdan fatoo diye biri kendisi moderatörmüs galiba bana mesaj attı üç gün süreyle engellendiniz diye ama 10 güne yakındır engeldeydim bugün bebek uygulamasında admine yazdım da engelimi şimdi kaldırdı ne postlara cevap verebiliyordum nede post açabiliyordum pardon da niye yani ben anlamıyorum burası kadınlara ait bı platform değil mi temuyla ilgili post actiysam ne olmuş yani desteğe ihtiyacım vardı ben de actim ve birçok açan kişi de var ben görüyorum moderatör olmuş diye kalkıp engellemesi mi lazım yazmak istedim kaç gündür hiçbir şekilde postlara cevap verip de post açamıyordum 

6 Cevaplar

+3 oy
(16,598 puan) tarafından

En İyi Cevap

Evet temu postu yasak. Burdan da açanlara bir kez daha söyleyelim. Sayfadaki diğer postlarin görünümünü azaltıyor ve sayfa başka uygulama adı ile doluyor.

Size uyarı mesajı gönderildi lakin umursamadınız. Tekrar açtığınız için de engellendiniz. Kurallar uygulama kurallarıdır bizlerin koyduğu kuralar degildir. 

(348 puan) tarafından
+1

Ben sizin kim olduğunuzu bile bilmiyordum az önce admin söyledi moderatör diye ikincisi üç gün süreyle engellendiniz diye mesaj attınız ama 10 gün oldu madem kurallara uyuyorsunuz neden üç günün sonunda engelimi kaldırmadınız

(553 puan) tarafından

FaTo konudan bağımsız bildirim geliyor filan kişi sizden bahsetti diye ama bildirime tıklayınca etiketlendigimiz postta erişemiyoruz bu çözülür mu ?

(16,598 puan) tarafından

Yeni olduğu için henüz tam oturmadı özellik 

(16,598 puan) tarafından

Unutmuşum tamamen bu benim hatam 

-Reklam-
+2 oy
(4,245 puan) tarafından

Bazen işimize gelmese de kurallar sayfayı düzenli tutuyır. Sürekli aynı postları görmek veya hatalı başlıkla paylaşılması yardım eder misiniz falan diyerek sıkıyor cidden. 

(348 puan) tarafından

Kurallar önemli ama temu postunda bişey yoktu bence 

(4,245 puan) tarafından

Sence işte. Kaç kere paylaştın bilmiyorum seninki çok değilse bile kaç gündür sürekli paylaşılıyor. Bir nevi reklam diye de görülüyor olabilir. Sadece süreyi takip etmemişler demekki admine söylersen daha dikkatli olurlar 

(348 puan) tarafından

Söyledim admine 

+1 oy
(4,042 puan) tarafından

Canım zaten o temuda yalan çıktı ya neler yaptım vermedi bosver kız bu temu için değmez 

(4,042 puan) tarafından

Valla canım yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum 99.9 da kaldı bir türlü alamadım hiç ilerleme olmadı  temu için engellemesi yanlış ki burda nelerini anlatanlar vardi engel almadilar. 

(348 puan) tarafından

Evet benim demek istediğim de o canm 

(435 puan) tarafından

Ne ki verilen hediye bu kadar ugrastiginiz

(348 puan) tarafından

Temuda ücretsiz iki hediye ve 600 TL veriliyordu az kaldı kazanmama ama henüz kazanamadim eğer yapmak isterseniz anlatırım 

(4,042 puan) tarafından

Valla canım uğraştım alamadım da yani 

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Engel yediğin konu hakkında bir şey diyemem ama süreyi uzatıyorlar gerçekten 

Bir hafta diyip 2 haftaya kadar engel kalıyor bazen daha uzun 😒

(348 puan) tarafından

Evet üç gün süreyle engellendiniz diye mesaj atmıştı 10 gün oldu çok ayıp bence yaptıkları moderatör diye bizden üstünlüğü mu var 

0 oy
(10,858 puan) tarafından

Böyle post açacaksınız öyle Bi başlık yazacaksın ki senin gibi düşünenleri o postta toplamasını bütün sayfa temu postayla doluyo ve bu yasak örneğin 

Temmuzdan ödül almak için çabalayanların hepsi o posta yorum yapar ve birbirinize destek olursunuz aksi durumda modaretörler  çok iyi çalışıyo ve asla affetmiyorlar 

(348 puan) tarafından

Zaten başlıkta nasıl post olduğu belliydi 

(10,858 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama Bi oğlun olunca adını Jiyan koymalısın 

Viyan la Jiyan çok güzel isimler

(348 puan) tarafından

Ayy canm ya ☺️ Viyan kızımın ismi iki oğlum bı kizim var kızım 3 buçuk yaşında oğlum 2 buçuk diğer oğlum da  1 yaşında bı kaç yıl düşünmüyorum ama olursa aklımda olan isimlerden biri 

(10,858 puan) tarafından

Benim oğlumun ismi Jiyan kuzeni var viyan kardeş sanıyo tanımayanlar isimleri kafiyeli ya ondan sanırım

(348 puan) tarafından

Evet çok uyumlu isimler rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 

0 oy
(13,979 puan) tarafından

valla bacım her gün 50 tane post açıyordum temuyla ilgili 1 tane açıp sabretsen olmazdı. artık temu yazısından gına geldi.

belli kurallar var, o çerçevede moderatörburayı yönetiyor. yoksa iş çığrından çıkar. 

(348 puan) tarafından

Karıştırıyorsun galiba canm ben iki tane post tek açtım ikincisinde engellendim zaten 

(13,979 puan) tarafından

valla kimin açtığını bilemem ama gün içinde 50 tane temu postu vardı, girip kim açmış diye de bakmadım. bebek bakımında bile vardı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 376 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 369 göst.