Kizlarr merhaba diger yerden de yazdim ancak yanit alamadim. 1. Hergun duzenli emen cocugum dun ve bugun kafssin igeri cekiyor vucunu cekiyor hatta agliyor bugun bir nebze daha iyi ama eski seyi yok bebegim 82 gunluk. Bu neeen kaynaklanir agliyorum morelim cok bozuk ne ypmaliyim 2. Uyku tulumu giydirdim ilk defa bu gece icine be giydirmeliyim terlememesi icin ve uyku tulumun uzerini ortmelimiyim gece ? 3. Bebegim zorla bile emzirsem sut fazlasini cikariyor vs acaba tokken mi emziriyorum normalde saat basi emiyordu yada en en fazla 2 saarte bir. Acaba buyudugu icinmi sureyi mi uzatmaliyim maxmim 15 dk emiyor ama bu iki gundur 5 dk en fzla emiyor oda zorla belki 8 9 dk ve en onemli de bu aksam sut sagmayi denedim ve sutum gelmedi ama gogus uclarimi skiyorm sut akiyor ben hic sbey anlamadim Uzun oldu ama ilk cocugumccokxbilincsizim surekl iagliyorum dunden beri ltfen yanit verin p tesi doktora goturucem ya doymuyorsa ama hic aglamiyor huzurlu gayet guluyoe ac olan bebek aglar dmo
Bu da giydirme tablosu buna bakarak giydirebilirsin canım. Netten hava durumuna bakarak ona göre giydirirsin.
1,492,373 soru
24,384,891 cevap
348,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın