0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (3,781 puan) tarafından
Kızlar bebegim 6 aylık yemeyen Bi bebek degil ek gıdaya 5. Ayda başlamıştım yavaştan şim Di günlük 5 kere 150cc lik mama içiyo bazen kalıyo sabah yumurta sarısı 1 cc klik mama katoyom içine birde sonra 1 meyva yiyo elma armut va ne varsa bazen de 1 çay bardagı yoğurt veriyom suan kilosu 7.350 ve herkes zayıf diyo moralim bozuluyor iyice gün içinde yedikleri mi az acaba siz ne veriyorsunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(3,503 puan) tarafından
Kilosu ne az ne çok olması gerektiği gibi sen insanlara bakma canım ne olursa tersini soylerler bebeğinin sağlıklı ki kemikleri sağlam mı ve Dr normal diyo mu sen ona bak bı de çorba falan başladın mı 
(3,781 puan) tarafından
Veriyom corbsda yaptıgım zamanlar veriyorum
(3,503 puan) tarafından
Ek gıdaya basladiysan artık hergun çorbasını ver canım kilo almasını istiyosan da corbalarina irmik katabilirsin ya da ara öğün olarak pirinç unlu muz da verebilirsin bunlar hem tok tutuyo kilo yapiyo aklinda bulunsun
(3,781 puan) tarafından
Nasıl katcam irmik falan tarif verir misin canım pirinc unlu muz nerde satılıyo marka
(3,503 puan) tarafından
Corbalarina 1 kaşık irmik kat sonradan zaten çabuk pisiyo irmik corbana göre katarsin çorba azsa az çoksa 1 kaşık falan zeytinyağı da koy kabız olmasın bal kabağı çorbasına çok yakıştırıyorum ben irmiği onda deneyebilirsin pirinç unlu muz da bir tatlı kaşığı pirinç ununu pişir hafif ilidiktan sonra 1 muz ezip içine kat o da o şekilde pirinç unu irmikli olanlar var marketlerde satiliyo onların tadı daha güzel bence onlardan bı de irmiği şu şekilde de verebilirsin biraz tereyağıyla kavur üstüne koy mama gibi oluyo ama yeni vereceğin için katı olmasın sulandırıp ver ben kızıma ek gıdaya gectigim zamanlarda ara ara yapıyodum bunu
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Dogum kilosu nedir canim.benim bebeğim 7 aylık 7.5 kg bana herkes çok.iyi diyor çünkü bebeğim prematüre 2 kg doğdu sabahları kahvalti yaptırıyorum bebe bisküvisi lor kaşık maması avokado pekmez koyuyorum oglen corba yapıyorum sebze çorbası içerisine 1 kaşık irmik ekliyorum et suyu koyuyorum 1 kalıp buzlukta dondurmustum daha önce pişince de çiğ olarak zeytinyag 1 kaşık ogleden sora yoğurt veriyorum çok sevmiyor ne kadar yerse diye teklif ediyorum 2 saate bir beslemeye alıştırdım bebeğimi benim ki 90 cc veya 120 cc yiyor her öğünde yediği yemeğe göre teklif ediyorum 1 saat veya 1.5 saat sonra 150 cc yiyip 4 saat hicbisey yememesinden ben bu şekile döndüm sık sık az besliyorum gün içerisinde daha çok mama almis oluyor senin bebegin 500 cc alıyor benim bebeğim 900 cc falan alıyor toplamda günlük oyle hesaplasan daha çok beslemiş olursun 
(3,781 puan) tarafından
Çorbalaru nasıl yapıyorsun kna canım irmik normal irmik mi kullsnııyorsun
(3,781 puan) tarafından
3.350 doğdu csnık
(184 puan) tarafından
Canim bebek irmigi aldim.ama gereksiz normal.irmik de olur kabak patates havuç brokoli karnabahar kapya biber 1 kaşık irmik et suyu ve biraz su koyup kaynatiyorum belendrdan geçiriyorum altını kapattıktan sonra zeytinyag tuz ve salça yok
0 oy
(230 puan) tarafından
5 ci ayda başladıysan ek gıdaya tadımların bitmiş artık sabahları kahvaltısını yaptır öğlenleri çorba yap saat 4 gibi yoğurt yedir canım kızım 9 aylık 6 aylıkken tadımları bitti 7 ci ay da sabah kahvaltısını yapıyor öğlen 1 gibi çorbasını içiyor saat 4 yada 5 gibi meyveli yoğurt yapıyorum bu şekilde ilerliyoruz 2900 doğdu şuan 8700 kilosu
(3,781 puan) tarafından
Sabah kahvaltısında ne veriyorsun canım
(3,781 puan) tarafından
Sabah kaçta veriyorsun meseka kahvaltıyı
(184 puan) tarafından
Aynen 7 aylik olduğunda düzen oturmuş oluyor biz de o şekilde kahvalti corba meyve yoğurt ayarladık şükür saatlerini
(3,781 puan) tarafından
Saat kaçta yaptırıyorsun kahvaltıyı canık
(230 puan) tarafından
Benim kızım 7 buçuk ta uyanıyor 8 gibi kahvaltısını hazırlıyorum bi sabah pankek yapıyorum bi sabah normal yumurta peynir pekmez kahvaltısını yapıyor bi sabah yulaflı yapıyo
0 oy
(4,227 puan) tarafından
6 aylık bebek yemek yemez canım tadım yapar sadece maşallah benim 11 aylık bebeğim kadar yiyor seninki sen milletin lafını boşver sağlıklı mı canı içinde mi tamam bitti
(3,781 puan) tarafından
Canım ben tadımları geçtim artık 5 ayda başlamıltım
(4,227 puan) tarafından
Ben mide boyutundan bahsediyorum canım ı kadarını istiyorsa bebeğin o kadarını yer

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,440,353 soru

23,678,656 cevap