0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızım 7aylik aksamlara uykuya geçişte çok sıkıntı yaşıyoruz kesinlikle onu nasıl uyatacagimi bilmiyorum sinirlerim harap durumda sallıyorum olmuyor piş piş  yapıyorum olmuyor ışıklar açık yada kapalı olmuyor sürekli ağlama modunda sinir krizi geçireceğim az kaldı. Bi çocuk niye uyumaz ağrısı vardır diye fitil bile verdim ama yok yok yok.. elleriyle sürekli gözünü ovalıyor ama yinede uyumuyor elleri uyurken hep hareket halinde kundak yapınca da ıkınıyor ellerini kollarını kurtaramaya calisyor uyku ilacı çözüm  olur mu

8 Cevaplar

0 oy
(8,427 puan) tarafından
Nini acıp ayağında sala 
-Reklam-
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Vardır bir zoru atağı var bunun dışı var ☹️
0 oy
(650 puan) tarafından
Felak nas surelerini oku belki nazar değmiştir
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Benim oglumda oyle 7 aylik olacak 2 gun sonra dişi  agiriyo belki seninkide ondan
0 oy
tarafından
Emziriyorsan papatya çayı iç bi kaşıkta ona ver 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ben fön makinası sonrasında uyku arkadaşına geciş yaptım şuan 4 yaş hala da oyuncakları dan bebeklerden arkadaş seçer ve inla uyur  yeni doğan pasamda Fon makinesi sesi indirdim şuan o açık ayaktayım kucagmda bebe burda laf yetiştiriyorm saat 11 den beri uyumayan paşam fon MK. Sesi açtım uyudu dalmasıni bekliyorum 

Seninkinin belki dişi geliyodur onadr huysuzlugu bilemem 
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Aykta kucakta karanlık ve sessiz ortamda arkadan ninnide açabilirsin piş piş yap ben öyle uyutuyordum
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 8 aylık aynısını anlatmışsın bende delirmek üzereyim dün gece sabah altıya kadar uğraştık şuanda öyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
8 Haziran 2024 Aile kategorisinde Emine (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
+1 oy
9 cevap 241 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 《♧eymen!m♧》 (4,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 406 göst.
2 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Serap onur (11 puan) tarafından soruldu

404,734 soru

12,124,171 cevap

36,483 kullanıcı

...