0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından
Şöyle ki mesela iki ögretmen es ayni anda  farkli yerlere atandı diyelim tayinini aldirabilir mi es durumundn hemen bu konuda bilgisi olan var mi 

10 Cevaplar

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Asker ögretmen olsa derdim coknuzar süreci ama ılı ögretmen bılemıcem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ablamla eniştem bir dönem beklediler.ki yani doğu görevlerini yapmalarına rağmen,şimdi yeni ataninca uzat diye biliyorum ama burada öğretmen arkadaşlar var onlar aydınlatır şimdi 
0 oy
(19,400 puan) tarafından
Tayin dönemleri var o zamanda istenir diye düşünüyorum ama bizde adaylık kalktıktan sonra olur deniyordu şimdi adaylık sistemi değiştirildi o yüzden net bilemiyorum 
0 oy
tarafından
Zorunlu hizmet dönemi mi suanda
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Ilk atamada olmaz malesef sanirim 4 yildi calisman gerekiyor. Aday ogretmenligin kalkmasi lazim
0 oy
(810 puan) tarafından
Aldıramazsınız. Tayın dönemi beklemeniz gerekiyor. Bir de şimdi sözleşmeli atanmada belli bir süre tayin hakkı da yok diye biliyorum. Arkadaşım 3 yıldır ayrı eşinden.
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Sözleşmeli atanıyor şimdikiler, dört yıl sürüyor kadroya geçiş. Zor bi durum. 
0 oy
(14 puan) tarafından
İkisi de sözleşmeli olan yani yeni atanan öğretmenler yaz döneminde bir tayin hakkına tabi tutulurlar. Yani atandıktan sonra en az bir sene ayrı çalışır ondan sonra sözleşmeli öğretmen eş durumuna başvurursunuz. İkinizden birini ya diğerinin yanına gönderirler ya da başka bir şehirde birleştiriler. Kesin bilgidir 4 yıllık idareciyim.
0 oy
tarafından
Iki taraf da sözleşmeliyse bi sene mecburi hizmetinizi tamamlayıp sonrasında eş durumu icin başvurabilirsiniz. Baska bi meslek olsaydı 3 sene bekleme zorunluluğu vardı ama ikinizde ögretmen olduğunuz icin bi seneyi tamamladıktan sonra tayin isteyebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 622 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisosumm (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 641 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu