0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hesabımı nasıl silicem bı kaç haddini bilmez sinirimi bozdu .

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Evet benimde sehpam yok oğlumun kışlık kıyafeti hala yok geçen yıl kuculenlerle idare ediyorum. Mutfakta kırık bir masa evim dökülüyor kapı çerçeveleri çürük oğlum kucağımda geçen koluma çarpıp düştü kapı çerçevesi. 

Ancak kalp kırmaktan Allah'a sığınıyorum. Post sahibi ya gerçekten ihtiyaç sahibiyse. Biz görmüyoruz ama halini Allah görüyordur. Çok muhtaç birini bu denli kırmis olmak çok korkutur beni. Yardım edip etmemekte özgürüz elbette. Ama bu kadar kolay rencide etmemek gerekiyor görmezden gelebiriz postu. 

Üzüldüm. 
-Reklam-
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Admine yaz siler 
tarafından
Admin kim ki tanimiylrum bilmiyorum ki
(1,647 puan) tarafından
Yukarıdaki üç çizgi var oraya tıkla kullanıcılara tıkla orada admin diye çıkar
0 oy
tarafından
Canım sende yanı burdan bebek kıyafetı ısteyen bez ısteyen gordum de ev esyası ısteyenı ılk kez senı gordum mıllet soyleyınce had bılmez mı oluyo
(11,827 puan) tarafından
Asıl kendisi hadsiz benim evimde sehpa bile yok gelmiş burda sehpa istiyor hadsiz olunuyo sonra
tarafından
Senin için söylemedim mutfak eşyası diyince kullanılmayan  eski tabak falan olur diye demiştim emin olun ihtuacim olmasaydı istemezdim bu postu hesap silmek için açtım lütfen tartışma yaratmayn ama beni öyle aglattinz ki. Hiç bişey demiyorum insanları tanımadan bilmeden yorum yapıp uzuyorsunuz
0 oy
(11,827 puan) tarafından
Mutfak eşyasına kadar istediğin için milletten laf yemiş olabilirmisn birde sehpa diyorsun benim bile sehpam yok daha 
tarafından
Yaw örnek verdim anlamiyormusunuz
(11,827 puan) tarafından
Ben anlıyorum da sen anlamıyorsun heralde. Çok ihtiyacın olsaydı belediye yardım ederdi
0 oy
tarafından
Bencede sil dilenci gibi bardak gönder sehpa gönder ne demek yaa
tarafından
Hahahahah
(148,559 puan) tarafından
ceylos kactimi bu baci 10 dk snr baska hesaplan gelir
0 oy
(676 puan) tarafından
Ya vermiyorsaniz neden azarliyorsunuz yok diyin olsun bitsin sana el acani azarlama ona ihtiyacını ver veya güzel bir şekilde geri çevir buyurmuş Allah herkes tutturmuş bendede yok sana mı vericez 
tarafından
Aynen belki doğru soyluyor bilemeyiz ama rencide etmek gerçekten çok cirkin
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ne bilim ev eşyası burdan istemekte valla şaşırıyorum artık bu siteye herkes yardım istemeye başladı valla tanımadığınız kişilerden birşeyler istemek ne kadar doğru bilemedim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.