Kızlar eşim 2gundur işte gelmedi ve ben çocuklarımla berber gündüz yetmezmiş gibi bide gece işlerimiz var bu ev işleri hiç bitmez zaten vala çok yoruldum biran önce bitirdim korktum temizlik yaparken çocuklarım bir odada yaerken ben diğer odalarda iş gorurken sanki biri arkadan gelip tutacakmis gibi bide ben çok siz bı yerdeyim korkuyorum da gündüzde çocuklardan işlerimi yapamıyorum şimdi gece yapmak korkutur insanı ya tuvleti banyoyu yikacaktim arkadaşım dedi gündüz yıka gece. Yıkama çarparlar kirli değilde ben hergun yiadigim için öyle işte canlar
Benim eski üst kat komşum da gece temizlik yapardı korkmazdı da keşke o da korksaydı biraz sabah 7 de kalkıp işe gidiyor bunlar günah demezdi. banyosunu yıkar çamaşır makinesini çalıştırır balkonu falan yıkadı. inşallah bu yeni gelen de korkar da biz erken kalkanlar uyku yüzü görürüz yapmayın be gece ne olur kızlar valla istediğiniz kadar sessiz deyin olmuyor geliyor gece işte o sesler. mutlaka vardır bir sürü sebep ama olmaz yani.
Ya o değil de gece nasıl iş yapıyorsunuz ay
Bizimkiler 21.00 22. 00 gibi uyurlar ama sabah da 6.00 7.00 gibi herkes uyanır. Onlar uyuduktan sonra en fazla namaz kıl, mutfağı topla sonra ben de uyuyorum. Uyumazsam sabah erken kalkınca yetersiz geliyo. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız
1,492,893 soru
24,392,780 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın