0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (2,191 puan) tarafından
Bu huyumu hiç sevmiyorum sürekli birşeyleri erteleme huyum var eşim bu hafta izinli ben diyetisyene gidecektim ilk defa başlangıç bugünde cuma hiç gitmek istemiyorum haftaya çalışıyor gidemeyiz birazdan arayıp soracağım 6 dan sonra saatleri varsa eşime haftaya gidelim diyeceğim neyse  diyetisyene girip çıktıktan sonrada çarşıda dolasacaktik gezip alışveriş yapalım demistik dün öyle konusmustuk , dışarı çıkmak istiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum evde çocukla hazirlanmasi şimdi bana çok zor geliyor evde hazırlanmaya başlayınca ev dagiliyor sonra onu topluyorum ben çıkmadan dışarı çok yoruluyorum benim gibi olanlar varmı acaba neden böyleyim dışarı çıkmadan yoruluyorum gezmek istiyorum ama enerjim yok 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelinc e topla evi ne olcak sanki bı gün dışarı çıkmışsın bırak dağınık kalsın 
(2,191 puan) tarafından
Ne bileyim toplamadan bile çıksam hadi sorun olmaz ama bebeğim galiba beni çok yoruyor giydirmeye çalışırken sürekli kaçıyor bağırıyor ben iki dk makyaj yapayım desem pacama yapisip ağlama krizine giriyor sırf bu yüzden nasıl anlatsam çıkmadan evden koştur koştur hazırlanıyoruz birde bebeğimin ağlama nobetleriyle çok gergin şekilde evden çıkmak oluyor o yoruyor galiba beni mutlaka bebeğimi giydirken ağlama krizine giriyor canım
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Vitaminlerine hic baktirdin mi ayni senin gibiydim dahiliyeye ugradim kansizlik B12 demir d vit ne halt ararsan eksik sinirlardaymisim bi poset ilaclar eve geldim
(2,191 puan) tarafından
Büyük ihtimal vitaminlerin benimde eksik canım diyestisyene gideceğim zaten rica ederim ordada baktirabilirim teşekkürler yorumunun icin
0 oy
(4,460 puan) tarafından
Kendini böyle alistirdigin için cikamiyorsun canm bı atsan kendini sokağa oh dersin 

Biri bana dışarı çıkalım mı diye sorsa cümlesini tamamlamadan 3 çocuk+kendimi hazır ederim kapıda :)
(2,191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bencede ya evde oturmanın rahatlığına alıştım ondanda olabilir gözümde büyüyor galiba bu konuda sonra kendim sıkılıyorum dediğin gibi çeki düzen vermem lazım kendime
(4,460 puan) tarafından
Evet çok dolaş temiz hava sanada cocugada iyi gelir
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Hıh beni anlatmışsın kalk bi destur çek hazırlan dışarı çıkınca hiç bişey kalmayacak 
(2,191 puan) tarafından
Tamam canım sağol :) öyle yapacağım haftaya çıkamam o yüzden dışarı çıkmalıyım
(9,678 puan) tarafından
Alışık değilsin de ondan çıkmak istemiyosun bacım normal hadi iyi eğlenceler
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Ben hiçbir şeyi sonraya bırakmam.

Zamanı olan şeyleri bile önceden hallederim kafam rahat olsun diye.

Sende sabah kalkar kalkmaz evi toplamaya basla çocuk uyurken çayını koy o arada.Kahvaltini hazırla işin bitince kahvaltini yap .

Çocuğu hazırla kendin hazirlan cik dışarı.

Ben ertesi gün bı yere cikacagimi biliyorsam kendi üstümü başımı ,cocuklarinkini hazırlar kenara koyarım çantalarini hazırlarım ki ertesi güne işim az olsun diye.
(2,191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım evim toplu temiz hiçbir sorun yok şimdi hazırlanirken dağılacak gözümde büyüyor bazen mesela önce bebeği doyur sonra eşime kahvaltı hazırla çıkmadan bebeği giydir kahvaltıyı topla kendim giyin arada bebeğimin aglama krizleri sonra evi düzelt çıkmadan gez dolaş eve geri dön yemek hazırla şu an gözümde çok büyüyor düşününce çıkma isteğim kaçıyor
(2,149 puan) tarafından
Modun düsük demekki canım bu aralar.
0 oy
(563 puan) tarafından
Bende hazırlanırken çok yoruluyorum dışarı çıktığımda kollarım kalkmiyo resmen
(2,191 puan) tarafından
Aynen canım ya bu yüzden cikasim gelmiyor bazen diyorum ben mi com tembelim Milet şakır şakır geziyor içimden gelmiyor depresyondamiyim bilmiyorum bu durum normal mi
(563 puan) tarafından
Yoruluyorum ama dışarı çıkmayı gezmeyi seviyorum çıkmayalım demem. Bebeğin küçükse ondan olabilir düzelir canım dışarı çıktıkça açılırsın
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Hicbiseyi ertelemem. Hatta kocam bu konuda sabırsız olduğum için kızar birşey olması gerekiyorsa o an hemen olmalı.
(2,191 puan) tarafından
Yok benimki aceleci biri değil o yüzden birşey demez canım,ev temizliği düzen vs sorun yaşamıyorum böyle ekstra dışarı çıkacak olursam böyle işler gözümde büyüyor
(1,370 puan) tarafından
İşte bak görev gibi gördüğün şeyden gocunmuyorsun ama iş kendine vakit ayırmaya simartmaya geldi mi yere yatiyosun. Hiç kendine bunu yapma. Gerekirse bazen ev kalsın temizlik kalsın ama sıra bende de bence :)
(2,191 puan) tarafından
Öyle canım haklısın gereksiz geliyor ama insanın kendinede vakit ayırması lazım bu huyuma kızıyorum beni çok güzel ozetlemissin ben bile şimdi sen diyince fark etim çok sağol kendime daha çok önem vereceğim :)
(1,370 puan) tarafından
Uçakta bile olağanüstü bir şey olduğunda önce anne maske taksın sonra çocuklara taktirsin diyorlar.  Sen iyi olmalısın ki ailene de yetebilesin❤️
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Ben de tam tersi herşey düşündüğüm an olmak zorunda . Bekletmeyi , ertelemeyi hiç sevmem . Hazırlan çık bence zaten havaların da son güzel ,sıcak olduğu zamanlar bu tadını çıkar bence .
(2,191 puan) tarafından
Sağol canım öyle yapacağım bebeği uyuttum kendim hazirlaniyorum eşimede kahvaltı koydum bebeğim uyanınca giydirip çıkacağım :)
(1,843 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde minnakoglum (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (632 puan) tarafından soruldu