0 oy
224 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,812 puan) tarafından
Kızlar belki fikir olur bebişlere yaparsınız.                   Malzemeler 1 küçük patates.                                                              1 küçük kabak.                                                                 1 küçük havuç.                                                                 Bir diş sarımsak ve bir kase yoğurt..     hepsini rendele biraz zeytinyağı ile yarım litre kadar su da pişir  sebzeler yumuşayınca blenderle püre kıvamına getir , ılınınca yoğurtla karıştır yedir benim kızım severek yiyordu sizlerlede paylaşmak istedim afiyet olsun kuzucuklara(⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağol canım deneyeyim inşallah benim kız da sever☺️
(7,812 puan) tarafından
İnşallah canım insan bazen tıkanıyor mama konusunda.
tarafından
Valla ben çok tıkanıyorum 7 aylık olacak nerdeyse, herşeyi yemiyo şaşıyorum napcam diye
(14,150 puan) tarafından
Her şeyin tadına baktırdım ben ya dokuz aylık bizle yiyo artık
tarafından
Ah ne güzel abla valla. Bizim ki ağzını bile zor açıyor. Blw yöntemi deniycem olmazsa bir süre vermiycem zorlamiycam bakalım ne olcak
(14,150 puan) tarafından
Ben ilk zaman dışında özel şeyler yapmadım canım yani herkes benim gibi dusunmeyebliyor tbi
(14,097 puan) tarafından
Benimkiler burdaymış napyonuz canlar ben kan verdim sonucu bekliyorum vakıt geçmiyyyyy
tarafından
Hadi şirin im pozitif i duyalım inşallah.
Elif abla bende özel yapinca yemiyo bizim pilava çorbaya sariyo sjsjsj
(14,097 puan) tarafından
Yok canım negatif:(
Eve dönüyorum kaynanam aradı  aliştıra aliştıra soyle kızım dyor jsgjmlş
tarafından
Bir daha ki aya inşallah ☺️☺️
(14,097 puan) tarafından
Amin ❤❤
(14,150 puan) tarafından
Ben veriyorum işte her şeyi yiyo biz ne yiyorsak   şeymos...ah sirinim hayırlısı olsun hakkında ya testte çıkmıştı ben pozitif diye hazırlamıştım kendimi olsun daha olur ya hem defne kuşum az daha büyümüş olur♥️
(14,097 puan) tarafından
Bende valla silik çiktı heyecanlandım
Hayırlısı ❤
(14,150 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah canım
(14,097 puan) tarafından
Amin sağ olasın canım benim ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(22,030 puan) tarafından
Teşekkürler :))))(
(7,812 puan) tarafından
Rica ederim canım.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 752 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
28 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eylulervam03 (727 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 253 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nagiş❤️ (14,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
9 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,627 soru

23,860,098 cevap

320,335 kullanıcı

...