Dün post açmıştım oğlumun bezinde kan var diye dün hastaneye gittik fotoğrafı gösterdim Dr a ve bu ahfta ilaç kulandi hafif hırıltı vardı başka hastaneye götürmüştük dedim antibiyotik kulanmadi demi dedi direk bana bende kulandi dedim çinko , antibiyotik ve iki tane ağrı kesici yazdılar onları kulandik dedim akciğer filmi cektilermi dedi balgamdan hasar oluşmuş mu diye dedi hayır dedim nasıl kafalarına göre tahlil yapmadan ilaç yazarlar dedi kime güveneceğiz biz artık o ilaçlardan sonra vücudunda benek benek birşeyler çıktı onunda gösterdim büyük ihtimalle ilaçlar ağır geldi onun için böyle olmuş diyor zaten şurup karda biri 6 ay öncesi kulanamaz diyor birindede 6 yaş altı kullanamaz diyor ve ben bu ilaçları kulandim neden doktor yazdı hadi daha kötü birşey olsaydı kim vercekti bunun hesabını şikayet etsem doktorun adını bilmiyorum (acile gitmiştik )
Şurup lar bunlar
E nabizdan dr un adına ulaşabilirsiniz çok geçmiş olsun
Küçücük çocuğa bunları mı verdi cidden
Bizim aile hekimi bebeği kaç kere göturdum bana ısrarla sık sık emzir anne sütünde antikor var iyileştirir dedi son çare parol surup ver bi çay kaşığı dedi oğlan düzelmedi 10 gün olmuştu onun üstüne buhar yazdı yarım ölçeği geçme dedi
Yani yazık çocuğa tabi ağır gelmiştir bu kadar ilaç
1,492,461 soru
24,386,331 cevap
349,021 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın