Kızlar soyle anlatim yarın bizim yıldonumumuz 8.yıla qiriyoruz.benim iki tane bilezigim vardı ozamn 17 bınliraya sattık ben 10 bine dolar yaptım geri kalanda esimin hesbında diye biliyorum bende ondan bi bileklik istedim altın dorika modelşnide qosterdim tm dedi sonra dogum yaptım dedim heralde alır almadı üstüne dogum qünü anneler qünü su bu derken baya almadı yıl oldu kızım 10 aylık almadı ama o diyorki para hesapta birikiyor dedıqıne qore 100 bün felan birikmiş ek iş yapıyor cunku sonra bana dediki tok bişi begen bende kaburga begendim yine modeli qosterdim ok dedi buqun geldi bi bileklik almiş dorika ama benim begendiqimle alakası yok 5500 vermiş ama allah yukarda hiç begenmedim hatta bende dedimki daha büyük bişi bekliyordum hani hediye olsa amenna derim ama kendi agzımla istedim ve begendiqim modeli qosterdim ama almamıs ben bunu begendim dedim bende ben begenmedim dedim zatn kordon kısımları sahte qibi altın ama sahte qibi duruyor zincirleri bilegime batıyor kaynak yerleri hep kalkmıs oda dedi qit değiştir o zamn
Felan baya alındı yanlıs mı yaptım bilmiyorm ama begenmediqim seyide takmak istemiyorm para olmasa derim bütce buna yetmiş ama parası var diye biliyorm