Başka postumda var eşim bi dönem calışamadıgı için krediden yedk 2 binlerde bizde eşimle zemin kattayız 7 sene ödedik zaten iyi bi fiyata satalım tavuk çiftliğinde calışırız dedk lojmanmı ev kirası filan olmuyo elektrk dogalgaz su kndileri ödüyomuş hem ben çalışırım hem eşim dedik 3 cocugumuz var borcu kapatım onlara hesap acarız yatırırz direk dedk cogunuz kayınpederiniz filan destek cıksın yazdı onuda denedik dün ordaydık hem destek cıkmıyolar hem satıp uzaga gitmemizi istemiyolar kafamız allak bullak oldu daha da bi türlü işten geri dönen olmadı eşime eşimde piskolojik kütü kim isterki evi satılsın destek cıkan yok annem ev yaptırıyo onunda acıgı var babam 12 sene önce vefat etti yaşasaydı hayatta satrmazdı kayınlarımın durumu iyi ikisindende hayır yok cok özgünüm cidden eşim diyo kredi çekin bana 3 ay ertelemeli ilaki geri dönüş olcak öderm diyo yanaşan yok bu arada işi bırakma nedeni kaynnm yarı felc oldu hastaneye giti geldi 1 seneye yakın 8 sene soluksuz çalıştı çalışkandır ama neden böyle oldu anlamadım lütfen dua edin bize