0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
Oğluma atipik otizm teşhisi konulmuştu raporunu çıkardık çıkana kadar eşim kredi çekip gönderdi ama çok zorlandık özel eğitim çok pahalı devlet sadece haftalık 3 saatini karşılıyor eğer bi ödenek verilirse direk saatlerini fazlalaştırıp daha yoğun göndeririz bilgi verir misiniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Evde bakım parası alabiliyorsun galiba canım. Yüzde 40 sınır tam. 18 yaşına kadar sen alıyorsun. 18den sonra da engelli maaşı olarak cocugun alıyor. 
(1,537 puan) tarafından
İnşallah seneye düzelirde gerek kalmaz tekrar rapor almaya peki kuzum başvuruyu nereden yapacağız
(9,109 puan) tarafından
İnşallah canım. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına yapılıyor diye biliyorum. Ama gitmeden ara sor yine de. Boşu boşuna yorulma.
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Valla biz yüzde 85 engel raporuyla aldiramadik dedemize
(1,537 puan) tarafından
Allah allah bağlanması lazım ama bayada oranı yüksekmiş
(1,370 puan) tarafından
O da ölmeden 7 sene evvel alınmış rapordu. Millet kırık parmağına engel raporu alıp maaş alıp engelli arabası aldırıyor biz garibana bir maaş baglatamadik
(1,537 puan) tarafından
Ya çok kötü bi sistem var gerçekten ihtiyacı olana bişey çıkmaz bende parasında değilim ama zorlanıyoruz daha fazla göndermek istiyoruz imkan kısıtlı bakalım allah yardımcımız olsun
(1,370 puan) tarafından
İnşallah size çıkar canım bizde de durum oydu inanki muhtacliktan değil. Ama böyle adaletsiz bir sistemin içinde muhtaç olanlar harcaniyordur elbet. Doğu'da çok görürsün sapasaglam olup engelli maaşı alanı. Hele ablamın kaynanası Allah affetsin domuz gibi gezmeye gidiyor istanbullara ama ama ona bile maaş çıkmış yazık. İnşallah siz alırsınız canım
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim babamin yuzde kirkti alındı  evde bakici maasida al rabbim yardimciniz olsin allahim tüm evlatlarimizi korusun normal cocuk ve bebeklere bile.zor yetisiyoruz özel yavrularimiz daha zor  oyuzden evde bakimida arastir baglattir alt komsumuzda da otizim var kadinjn kocasiyla ayri  dusun engelli maasla geciniyorlar 
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Evet kayınbabam ve görümcemn %40 aylık 1200lerde bisey alıyolar tam bilmiyorum
(1,209 puan) tarafından
emekli mi babaniz
(6,399 puan) tarafından
Yok canm
0 oy
tarafından
Evet alabilirsin canım heyet raporun tamamsa hatta bide üzerine engelli otobüs kartı ve kimliği Bile çıkarabilirsin yaşı henüz küçükse hemen özel eğitime gönder ne yazık ki ömür boyu böyle kalacak ama erken teshisle Bi çok şeyin önünü alabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 353 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 409 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu