0 oy
104 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Eşim sehirdisinda calisiyor. Haftanın 2 günü burda diğer günler orda. O giderken çok üzülüyorum hatta ağlayıp onu da üzüyorum elimde olmadan. Var mı benim gibi olan, kendinizi nasıl avutuyorsunuz :(

1 cevap

0 oy
(12,775 puan) tarafından

Haftanin 5 gunu icinmi her gitmede agliyosun kiz :D ben ölem o zaman

(2 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun. Çok zor... dualarımda sizi de unutmayacağım
(12,775 puan) tarafından
Aynen benimde mesela hamile kaldim 2 ayliktim esim gemiye cikti. 4 ayligina gitti kontrati oyleydi. Araya bi pandemi girdi 7.5 ayda inebildi. Dogumda yoktu yanimda degildi oglunu 20 gunluktu gordu. Ne bi d.gunumuzde birlikteyiz ne bi ozel gunde hic denk gelmiyoruz hep gitmis oluyor. Oglumda hic elini karnima koyupta hareketini hissedemedi. Simdi 2.ye hamileyim 24 haftalik olduk esim 2 aydir gemide yine. Gecen gemi istanbula geldi 4 saatligine eve geldi kosa kosa. Aksam birakmaya gittik limana abisine diyoki 2.cocukta 6 aylikken nasip oldu elimi karnina koyup harwket hissetmek :( o yuzden her anin her seyin kiymetini bilin canim
(2 puan) tarafından
Sizi dinleyince kendi derdimden utandım melek, inşallah yan yana olabildiğiniz bir fırsat çıkar karşınıza ve bidaha hiç ayrilmazsiniz
(12,775 puan) tarafından
Iste canim onu diyorum beterin beteri var :) hepsi birbirinden zor. Insallah canim Allah hicbirimizi ayirmasin
(2 puan) tarafından
Amiiiiin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 482 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.