Kızlar cokcok uzulerek yazıyorum. Bunu daha once hiç kimseye anlatmadım ama işin içinden cıkamıyorum. 8.5 yasında kızım var. Yaklasık 6 yasında ben bu hareketini yakaladım. Bildiginiz mastirübasyon yapıyordu.pedegogla görüştürdüm. Pedegog ta yanlış birsey oldugunu anlatmamız gerektigini. Su an vucudunu kesif ettigini. Bir cok cocukta görüldüğünü soyledi. Bana da özel olarak konustugunda bu yaptıgını alıskanlıga donusmeden bitirmek gerektigini bir cok seye sebebiyet verebilecegini anlattı. Erken ergenlikten tutunda, evlendiginde bunu alıskanlık aline gelmişse eger problem olabileceginden taa evlilik hayatını bile etkileyebileceginden kadar anlattı. Surekli uyararak anlatarak bitirmek gerektigini anlattı. O donem surekli yanlış oldugunu anlattım. Baktım onune gecemiyorum evet kötü bir cozumdu ama sen oyle yapınca orası hasta olacak ve kurt cıkacak diyince bıraktı. Ta ki 3 gun oncesine kadar. Gene yakaladım. Uayrdım gene anlattım. Tamam yapmıcam dedi söz verdi. Hatta o gün ceza da verdim. Bilgisayarı actırtmadım. Bu gun kardesini uyuturken gene yakaladım. Yok onune geceiyorum. Ne yapacagımı sasırdım. Pedegogoun soyledikleri olur diye korkuyorum. Bu yakaladıgımda engel olmadım kendime bagırdım. Söz vermiştin diye.