Evet gercekten cok doldum kizim 7 aylik. Ek gida aliyor 5 aydan beri. Ama herkes cocugun agzina surekli biseyler verme cabasinda. Bebegimin egzamasi var inanin kolları pul pul dökülüyor biz bunun icin cok sikinti cekiyoruz hastanede kanini bile alamiyorlar. Bundan korkup doktora bile gidemiyoruz. Kimseye laf anlatamiyoruz. Basta kayinvalidem, ve ablam , ben bebegimi emziriyorum mesela biraz zaman gecsin yogurt yedircem atiyorum yada bi meyve falan. E biz cay içiyoruz kaynanam caya ekmek batırıp agzina veriyor sanki cay neyse. Çikolata yiyo kendi onada veriyor. Ablam desen hep sacma sapan seyler veriyor bizim yediğimiz hazir alinan tatlilardan veriyor domates suyuna ekmek batiriyor. Kalpleri kirilmasin diye bir iki ses etmiyorum ama bakiyorum devam ediyolar yeter egzamasi var diye uyariyorum . Egzama alerjiye bagli bisey. Yediklerinden dolayi artiyor ben hep dikkat ediyorum ama cevremdekiler bunu dusunmuyor. Annemde memlekette, haftaya gelcek yanimiza 1 ay felan kalcaklar eminim o da aynisini yapcak bi kere cocuk 3 aylikken domates suyu vermisti agzi yuzu kipkirmizi olmustu. Uyarinca da kalpleri kırılıyor cok üzülüyorum bebegimi cok seviyolar ama bunu düşünmüyolar inanin sıkıldım artik. Esimde cok dikkatli kaynanami hep o uyariyor benden alinir diye. Esime de kırılıyor hep beni engelliyosun diyor. Yarin obur gun annem aynisini yapcak bu sefer eşim onada söylencek. Insanlar neden boyle yaa. Ben bebegime kiyamiyorum ona cok dikkat ediyorum egzamasi artmasin diye. En ufacık seyde tekrar ediyor ve zor geçiyor. Ben anneyim canimdan can gidiyor onu oyle görünce.