0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (383 puan) tarafından

Kızlar regl iki gün var asla bu kadar hasasiyetim alinganlik olmaz gogusum üstüne yatınca sizliyo dokununca kendi kendine fazla uyku geliyo regl gelmezse o gün mü test yapım yoksa yapsam çıkarmi o gün mantık geliyo ama :(

4 Cevaplar

0 oy
(4,144 puan) tarafından
Bence o gün yap derim şüphen vae mı
(383 puan) tarafından
Var canm biz eşimle korunmuyoruz evlendigimizden beri bu ay yumurta çatladı doktorda söyledi değerlendirdik ama bekliyorum bı yandanda günü
(4,144 puan) tarafından
Ay canım hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin sen kendine dikkat et yine de dinlen bol bol kucağınız boş kalmasın inşallah Allah'ım sevindirsin ❤️
(383 puan) tarafından
Herkese nasıp etsin Allah canm :)
-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından
Canım regliden önce yapılan testlerden alıp yapmalısın test şüphn varsa
(383 puan) tarafından
Bu göğüs hasasiyeti aşırı fazla dayanamıyorum bu kadar olmazdı ve hiç olmazdı aslında resmen yaniyo ya uzanırken fln
(784 puan) tarafından
Allah allah başka bi sorun olabilir mi canım ya yani umarım hamileliktendir dicemde bu fazla değil mi
(383 puan) tarafından
Kadın doğuma çıktım dahiliye çıktım bişi çıkmadı hasasiyet fazla. Var
(784 puan) tarafından
Hmm anladım canım bilemedim şimdi :/
0 oy
(11,216 puan) tarafından
Varsa yarın sabahta yapsan cıkar bnce bu belırtılerın baslamıssa
(383 puan) tarafından
Bı haftadır ilk zamanlar iştahsızlık vardı alınganlık uyku şimdi bunlar başladı :(
0 oy
tarafından
Kız içimden bi ses senin sude oldugunu söylüyor ama yaniliyor olabilirim tabi :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursenaberkan (206 puan) tarafından soruldu

406,117 soru

12,175,727 cevap

36,650 kullanıcı

...