0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum bir yaşında soğuklar geldi çok üstünü açıyor onun yüzünden artık gece yanimizda uyuyor hastalandı grip oldu üstünü açmaktan çözüm var mı buna karşı lütfen bilgili anneler bana çözüm söyleyin şunu al bunu yap tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

11 Cevaplar

+1 oy
(9,632 puan) tarafından
Tog değerinden olan uyku tulumu al benimkide öyle 2 yaşında halen tulumla kurtarıyoruz bisey örtmez hic
-Reklam-
+1 oy
(7,484 puan) tarafından
Engüzel ve rahati uyku tulumu canim
+1 oy
(51,590 puan) tarafından
uyku tulumu al yada iki kat giydir. ben yorganini enine örtüp altına getiriyorum döndükçe rulo gibi hep ustu ortuk oluyo ayakları acik seviyor
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Uyku tulumu canım yada kalın giydir yatır 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
2 kat giydiriyorum ve ince yelek 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bende burada bekliyeyim bizimkide 13 aylık asla izin vermiyor örttüğüm gibi tekme atiyor atıyor ağlıyor tulum giydiriyorum ben üşümesin diye birde kilima açıyorum birşey ötmüyorum yanımızda yatıyor bazen park yatakda yatırıyorum battaniyeyi yatağın üstüne ötüyorum soğuk gitmesin diye sende öyle yapabilirsin 
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Uyku tulumu giydir kesinlikle 3 yaşında hâlâ giydiriyorum
0 oy
(541 puan) tarafından
Evinizin sıcaklığına göre uyku tulumu başka bı yol yok gibi canım 
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Bende  şurada  bekleyeyim  kalın tulum  giyindiriyorum  ayağınada  çorap  giyindiriyorum ince  bizimle  yatarkende  üstünü  sürekli  açıyor  artık  biz  hasta  oluyoruz 
0 oy
(19,898 puan) tarafından
Uyku tulumu al dostum. Odanın sicakligina göre tığ değerini ayarlayabilirsin. İçine de ona göre giyririrsin. 
0 oy
(503 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında daha hiç bir zaman üstünü örttürmedi. Bende hiç yanıma almadım. Uyku tulumu aldım onunla uyuyor. Şimdilik içine uzun kollu zıbınla külotlu çorap giydiriyorum, ama kışın daha soğuklarda pijama takımı giyiyor içine 

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 632 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sevgi tanemm (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
0 oy
16 cevap 270 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu